Giriş yapmadınız.

1

Thursday, April 7th 2016, 10:11am

Önemli bir sorunum var!(Mod)

Öncelikle merhaba ben uzun zaman önce askerlik vs nedeniyle oyundan uzak kaldım 51den 55 e geçişten sonra pek aktif oynayamadım fakat suan aktif oyundayım sorunuma gelecek olursak ben oyuna ittifakta başladım ittifakta iken 1 enkarnemi silmiştim şifacı fakat imparatorluğa geçtiğimde verdiği skile ihtiyacım olduğunu düşünüp yanlış hatırlamıyorsam 300 kri karşılığında geri getirttim şimdi işin ilginç yanı gelen şifacım yarı ittifak yarı imparatorluk olarak geldi yani giriş yaptığım gibi nezebgrad dünya gözünde muhafızlar bana saldırıyor fakatt imparatorluk oyuncuları saldıramıyor ama zaten imparatorluktanım karışık bi durum bunu 1.5 sene önce gm ile 1-1 görüşüp anlatmaya çalışmama rağmen anlamamıştı TR server ı birleşme gerçekleşmeden önce ayrıca ittifaktan kalan bazı görevleri şuan imparatorluk olduğum ve görevi teslim etmem gereken npc ittifak olduğu ve bana saldırdığı için teslim edemiyorum dünya gizemi görevi olduğu için önem teşkil ediyor umarım anlatabildim şimdi bana yardım edebilecek bir moderator arıyorum sosyal medya yada telefon üzerinden görüşerek derdimi daha net anlatabileceğimi düşünüyorum yardım ederseniz sevinirim saygılar.Yada beni direk ittifağa geçirirseniz problem çözülür sanırım teşekkürler.

2

Thursday, April 7th 2016, 11:38am

Discotech

Profesyonel

Meslek: Teknik Destek

• Özel mesaj gönder

Destek sistemine ticket atarak sorunu bildir.
.