Kolay gelsin... Dün bakımdan önce tomarların fiyatı yakşık %100 artmış durumda. Dün 30 kristal olan mavi arıtım tomarı şuan 60 kristal. Birden bire bu artış neden oldu. Zaten biz Türk oyuncuları zar zor para yatırıyoruz euro'dan dolayı bir turuncu tomarın fiyatı 325 kristal yani 234k gold. Tamamen paraya dayandı, mor sektörü açanlar 70 k statı kaptı tomarları kullanarak. Geride kalanlar zaten karakterlerin tamamen değişmesi yüzünden oyundan soğudular. Hadi ona bi şekilde alışırız dayak yiye yiye, ama stat mevzusu şuan taştan bile önde. Mor sektörü bi şekilde açtık mor temizleme tomarlarını kullanarak turuncuda 5 6 iteme kim vericek 325 kristal ? Kim açıcak turuncu sektörüde kim oynıcak bu oyunu İlginize arz ederim
yeni gelen talent ağaçları olsun itemler olsun hatta 65 ten 70 e kasmaya kadar hep mi zorlanır bir de üstüne temizleme tomarlarının fiyatlarını arttırarak iyice oynama şevkimizi kırmayın yönetim olarak oyunculara yönelik kolaylık göstermeniz dileğiyle
Dün gece ilk zindan denememi yaptım düşen lanetli nesneleri ihtiyaci olanlar dahil kimse almadı yüksek yüzdeleri olanları bile ustelik takımdaki tek Türk bendim.. Yabancıyı bile düşündürüyorsa bizi süründürür..