You are not logged in.

1

Monday, July 4th 2016, 9:24pm

Teknik destek-sorgu oluşturma vs.

Foruma bi kaç kez konusunu açtım şimdi size başıma geleni özetliyeyim yaklaşık 2 yıl önce yeni bir karakter kasamak için reankarnem olan şifacıyı sildim o zamanlar ittifak oyuncusuydum daha sonra imparatorluğa geçtim ve ek enkarne slotu alarak ve 300 kris ödeyerek ozamanlar sistem böyleydi sildiğim bu şifacıyı geri getirttim. Buraya kadar hersey normal.Gelelim meseleye...Bu gelen şifacı yani ittifakta silip imparatorlukta geri çağırdığım enkarne tam olarak %50 ittifak %50 imp.. karakter imparatorluk haritasında ama imp.. muhafızlar npcler bana dalıyor görev alıp veremiyorum ama imp.oyuncuları bana dost ve ben onlara onlar bana dalamıyor iki ucu bişeyli değnek.... Sonuç olarak TR serverında GM le 1-1 görüşmeme rağmen hiç bişey yapamadı ben bişey anlamadım dedi çekti gitti.. şuandada aylardır ticket atmama rağmen herseferinde beni oyalayıp tarih saat isteyip gelmiyorlar... Eğer burda bir yetkili arkadaş var ise benimle irtibata geçsin lütfen . İnsanlarla kafa geçerek oyalayarak bu iş olmaz.

2

Monday, July 4th 2016, 11:11pm

Discotech

Professional

Occupation: Teknik Destek

• Send private message

Eksik bilgi vermenden dolayıdır bu kadar uzun sürmesi.Ticket açıksa numarayı bana özelden at ileteyim.
.

3

Tuesday, July 5th 2016, 6:38am

Bu yazdığım metinde eksik ne olabilir acaba ilgilenmemeleri için herşey apaçık ortada değilmi sizce

4

Tuesday, July 5th 2016, 12:10pm

Discotech

Professional

• Send private message

Tarihi yanlış vermemen lazım,senden ne istendiyse cevaplaman şart.
.

5

Wednesday, July 6th 2016, 12:27am

Discotech

Professional

• Send private message

Senden istenilen bilgileri uygulayıp gönder.
Buradan işlem yapamıyoruz.
.