You are not logged in.

1

Tuesday, March 25th 2014, 9:36am

Download Issue

I downloaded the launcher, then started downloading the full game, but when the downloading process reach at 5642 MB, the downloading process stopped, I can see the downloading speed working at 70kb/s but the downloading stuck at 5642 MB, I need help to resolve this Issue!! :cursing: :cursing: :cursing:

Thanks...

2

Tuesday, March 25th 2014, 9:38am

Dhamp

Professional

Posts: 619

Location: UK

Occupation: Enterprise Grade IT Support

  • Send private message

I think its a display issue.

Try restarting the Launcher, it should jump forward!
Have you tried turning it off and on again?

3

Tuesday, March 25th 2014, 9:42am

I tried many times, I even restarted my laptop, NEVERTHELESS it's still the same :(

4

Tuesday, March 25th 2014, 10:06am

Dhamp

Professional

Posts: 619

Location: UK

Occupation: Enterprise Grade IT Support

  • Send private message

Sorry, I misread your post.

You've barely got any download speed, can you please follow the instructions in Fayne's post here:

http://en.allods.com/forum/index.php?pag…ad&threadID=260
Have you tried turning it off and on again?

5

Tuesday, March 25th 2014, 10:26am

Thank you :) but the link you gave me has a different issue, than mine, my problem is that the downloading can't continue and stuck at 5642mb while the downloading speed is shown up approximatively at 70kb , I'm really pissed off

6

Tuesday, March 25th 2014, 10:32am

Dhamp

Professional

Posts: 619

Location: UK

Occupation: Enterprise Grade IT Support

  • Send private message

From a networking point of view, the issue is pretty much the same - a ping and tracert are diagnostic tools, not a fix
Have you tried turning it off and on again?

7

Tuesday, March 25th 2014, 11:33am

I tried to follow the steps of what I have found in this link, they said I need first to type "prompt" in command tab, I did but it seems that my system doesn't have this command, I'm currently using windows 8.0

8

Tuesday, March 25th 2014, 11:55am

Dhamp

Professional

Posts: 619

Location: UK

Occupation: Enterprise Grade IT Support

  • Send private message

The "command prompt" is one of the proper names for the black window with white text - you don't need to type Prompt!
Have you tried turning it off and on again?

Similar threads

Rate this thread