You are not logged in.

Dear visitor, welcome to Allods Online Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

1

Monday, July 25th 2016, 8:59am

Allods Online'ı tekrardan canlandırma

Allods Online yetkilileri bildiğiniz üzere oyunun ilk çıktığı dönemden bu yana türk oyuncu sayısında belli bir düşüş var tekrardan bunu canlandırmak için belli kampanyalarla oyunu bırakmış oyuncaları veya internet sitelerine verebileceğiniz reklamlarla tekrardan oyunun ilk geldiği dönemlerdeki gibi olması mümkün olabilir mi aslında bu oyuncu kaybının azalmasının asıl nedeni oyun içindeki orta ve düşük seviye oyuncuların ezilmesi oldu paraya yönelik olduğu için zengin abiler ablalar güçlü oldular ve oyunu asıl o dolu gösteren orta seviye ve zayıf seviyedeki oyuncuların sürekli ezilmesiyle onlarında oyunu bırakması halinde boşluk baya oluştu oyunu canlandırmak için sitelere reklam vb gibi tv reklamları tekrardan düşünürmüsünüz

2

Tuesday, July 26th 2016, 1:34pm

insanlar pahalılıktan artık allods pvp serverlara kaçmaya başladı. o yüzden buradan ümidi kesen çok oyuncu var.

3

Monday, August 8th 2016, 10:21am

Selamlar

BEnde eski oyunculardanım ancak 2 gündür spporta a yada yetkili herhangi bir kişiye ulaşamadım yokmu kimse yardımcı olabilecek.

4

Friday, August 12th 2016, 11:44am

BEnde eski oyunculardanım ancak 2 gündür spporta a yada yetkili herhangi bir kişiye ulaşamadım yokmu kimse yardımcı olabilecek.

Desteğe ticket attıysan er ya da geç cevap verirler. Beklemen gerek sadece.
Righteous in Wrath

5

Friday, August 12th 2016, 12:33pm

hesap sorunu

3 gün oldu :S beklemeye devam

6

Monday, August 15th 2016, 11:26am

NeutronRase

Beginner

Occupation: Professional Mage

• Send private message

Uzun bir aradan sonra herkese Selamun Aleyküm konuyu görünce bir gülümsedim nedense öncelikle oyunun nereye doğru gittiğini herkes az buçuk biliyor bu canlandırma konuları vb. şeyler bana çok saçma geliyor bende kabul etmek istemiyorum fakat bu konuda yapacak bir şey yok yönetimin istediği birşey bence siz Smuglers Paradise'a bir göz atın derim.
Kolay gelsin.

7

Monday, August 15th 2016, 3:58pm

s.a

2 sene oldu bırakalı kardeşim geri başlayım dedim başka çok oyuna baktım bahsettiğin oyunada baktımda wow dahi oyandım ama allodsta durum başka ya Yönetimde sorun vardır belki ama şu an için En iyi alternatiflerden biri

8

Monday, August 22nd 2016, 2:06pm

f2p in canlılığını bilemiyorum parası olan yaşıyor orda sanıyorum ama smugglers paradise için yapılabilecek şeyler var. ilk zamanlarında olduğu gibi 1 ya da 2 aylık bedava deneme süresi p2p için ilaç olur. taş-mahfaza kovalamaktan usanan oyuncuları kazanabilir smugglers paradise. öyle yığınlar gelmez elbet, ama halihazırda bırakma aşamasında olanlar için kıvılcım olur.

9

Wednesday, August 24th 2016, 7:37pm

Zephyr-

Trainee

• Send private message

51 patchinde ben şahsen televizyonda reklamını görüpte başlamıştım oyuna. Tekrar öyle birşey yapılırsa canlılık katabilir oyuna

You only exist because we allow it