You are not logged in.

1

Thursday, November 24th 2016, 7:48pm

Element Krallığı

Öncelikle iyi günler şimdi önceden element krallığını hiç zorlanmadan yapabiliyorduk moblara tek atabiliyordum. Ancak farkettimki artık mobların canı çok daha fazla. Az önce bir kaplana 4 - 5 kere 860 - 1000K vurdum canı %50 kaldı Bu Konu Hakkında umarım Bir şey yapılır. Saygılar. :thumbsup:

2

Friday, November 25th 2016, 12:27pm

Discotech

Professional

Occupation: Teknik Destek

• Send private message

Bu güncelleme bu durum devam edecek malesef,hata falan yok .İleride illaki bir ayarlama yapacaklardır bilemeyiz düşermi daha mı yükselir buna oyun donatorları karar veriyor.
.

3

Friday, November 25th 2016, 12:30pm

Clamori

Beginner

Occupation: Student

• Send private message

Muhtemelen canlarının yüksekliği ve topluca kesilmelerini engelleyen buff oyuncuların KoE'de daha uzun süre kalmalarını amaçlıyor. Daha fazla süre daha fazla PvP ve daha fazla rekabet demek. Bence bu konuda bir problem yok fakat görevlerin gold drop miktarı çok düşük. Bu konuda bi değişikliğe gidilirse hoş olabilir..
The time has came up! Its happening!

4

Friday, November 25th 2016, 12:41pm

Discotech

Professional

• Send private message

Tahmini gelen miktarı mob ismiyle ekran görüntüsü alıp bize ticketle ve ya buradan yollayın bir inceleyelim.
.

5

Friday, November 25th 2016, 12:51pm

Clamori

Beginner

Occupation: Student

• Send private message

Element krallığının 1 tam seri günlük görevini bitirmek 7k gold veriyor. (1 altın sembolü) bu kadarcık altın için çok fazla emek gerektiriyor. mobların dropu değil görevlerden gelen sembolle alınan miktardan bahsediyorum. Görevlerden gelen element krallığı sembolü miktarı artırılabilir örneğin.
The time has came up! Its happening!

6

Friday, November 25th 2016, 12:51pm

Tahmini gelen miktarı mob ismiyle ekran görüntüsü alıp bize ticketle ve ya buradan yollayın bir inceleyelim.
Örneğin Alev Mahluk, Buz Mahluk gibi mobları kesmek eskisinden daha zor hele ki bir görev var bu gürültücü diye kaya mahluklarının düşük taçlısı onu artık tek başına kesmek için 7 - 8 taş ve ya 150k stat gerekiyor mobun canı yaklaşık 10 - 11 M

7

Friday, November 25th 2016, 12:53pm

Discotech

Professional

• Send private message

Gold miktarından bahsettim miktar ve ekran görüntüsü muhakkak gerekli.
.