Başkan dediğin gibi launcher den çıkınca sorun oluyor ama nasıl olduysa 8 9 saat sonra düzeldiSteam ile giriş problemi devam ediyor, şu an steam hesabımla foruma giriş yapamıyorum.Yine haftasonu yine bekleyeceğiz.
Steam üzerinden oynayan kişiler kesinlikle my.com launcherından çıkış yapmayın. Aksi takdirde tekrar giriş yapamazsınız.
Herhangi bir sorun olmuyor kardeşim bende aynı şekilde kayıt işlemi yaptım. Steam hesabı ile my.com hesapları farklı oluyor. Siteye giriş yapacağında da (alış veriş) için login bölümünde hengi hesaplarla giriş yapılabileceği belirtiliyor. Steam seçip o şekilde giriş yaparsan Steam hesabının sayfasına girmiş olursun. Steam her patch ten sonra buga giriyor bide aklında bulunsun.ben bugun collectors paketini aldım ama yanlıslıkla eskı hesabımla gırmısım steamle girmeye denedigimde giremedim. Soyle bır sorun var eskı hesabım daki maile steamdeki mailim aynı bir sorun olur mu yoksa steam mail adresimi degismem lazım mı ve bu sorun ne kdar surer acaba ?
This post has been edited 1 times, last edit by "IIFuRYII" (Nov 25th 2017, 11:04pm)