You are not logged in.

1

Sunday, January 1st 2017, 7:49am

Ctrl+M Hatasi

01/01/2016 sabah saat 10 civarı smugglers paradise serverına girdim s1 yapmak için ctrl+mye bastım ve oyun dondu oyunu tekrar açıp kapatmam gerekti sorun 5-6 defa tekrarladı sorun bende mi diye ekran kartı güncellemelerimi vesaire kontrol ettim tekrar oldu en son oyundan bi kaç kişiye sorduğumda hatanın onlarda da olduğunu öğrendim bi çözüm öneriniz var mı patch sonrası yaşanan bi hata mı siz güncellemeyle mi tamir edeceksiniz? bu akşam dominion savaşları var bide...

2

Sunday, January 1st 2017, 11:41am

Kardeş ctrl + m yaptım bende dün gece sonra ondan belli bidaha giremedım oyuna oyun dondu kimse cevapta vermıyor

01/01/2016 sabah saat 10 civarı smugglers paradise serverına girdim s1 yapmak için ctrl+mye bastım ve oyun dondu oyunu tekrar açıp kapatmam gerekti sorun 5-6 defa tekrarladı sorun bende mi diye ekran kartı güncellemelerimi vesaire kontrol ettim tekrar oldu en son oyundan bi kaç kişiye sorduğumda hatanın onlarda da olduğunu öğrendim bi çözüm öneriniz var mı patch sonrası yaşanan bi hata mı siz güncellemeyle mi tamir edeceksiniz? bu akşam dominion savaşları var bide...
ama benım serwer new frontier.

3

Sunday, January 1st 2017, 12:13pm

Discotech

Professional

Occupation: Teknik Destek

• Send private message

Merhaba
Sunucularda çalışma var sorun kişisel değil genel,kısa sürede oyun tekrar açılacaktır.
.

4

Monday, January 2nd 2017, 8:17pm

ctrl + m hatası hala devam ediyor bende, oyuna girebiliyorum fakat s1 gidemiyorum :( akşam üstü oyuna girerkende sıkıntı yaşadım bi süre giremedim ,girincede olanlar bunlar