You are not logged in.

1

Thursday, April 6th 2017, 3:30pm

Erenster

Beginner

• "Erenster" started this thread

• Send private message

Allods online son durum ?

Ben oyunu ilk kez Level Dergisinin bir sayısından hediye olarak almıştım, oyun mükemmeldi. O ilk zamanlarda ittifakta Oreshek kalesindeki o level 10 luk zindan bile acaip zevkliydi, oyun pay2win değildi, pvp daha canliydi, level atladıgimda, bir oyuncuyu öldürdüğünde içinde bir zevk olurdu insanın. Şimdi, herşey sanki fabrikasyona dökülmüş, oyun acaip bir pay2win oldu ve zindanlar gram zevk vermiyor. Pvp de pay2win i tam anlamıyla hissediyorum, 655 555 taşlı hesabım oyuna milyarlar yatırmış full 13 taşlı abimizden tek yiyince oyundan acaip soguyorum, bu oyunu en az 10 kere silip yükledim. Ama her defasında bir şans daha vermek istedim gene yükledim, fakat şunu farkettim bu oyun cidden ölüyor, kristal kurunun 80 Gold olduğu zamanlardan nereye geldik şuanda kur 4200 Gold. Benim dusuncem, allods yapımcıları para aşkı yüzünden oyunu mahvettiler, keşke eski günlere geri dönüş olsa. Fikirlerinizi brkliyorum

2

Thursday, April 6th 2017, 7:28pm

Yapımcıların umrunda mı sence ? Adamlar parasını kazanıyor işlerine bakıyor oyuncumuzun zevki falan filan hikaye yani.

3

Friday, April 7th 2017, 7:33pm

Erenster bu konuda sana katılyorum oyun cıktıgı zamanlarda bir canlılık vardı. Oyuncu dungeon peşinde ilk 10 lvl bitimi bile zindan ile yapılıyordu sonra şehire gidiyorsun falan filan. Demek istediğim canlılık vardı Grafiklerini begendigim ve uzun bi aradan sonra oynayayim dedim o zevki hissi bulamadım. Dediğin gibi ölüm ilanını vereyim selasını sen oku :)
Olum ilani derken oyunu cokta agir elestirmemek lazim hayla kayda deger bir oyuncu kitlesi var . Belki eskisi kadar oyuncu olmasada hayla ilk gunki tadiyla , zevkiyle oynuyorum sahsen.

F2P Sunucusu Piranalar Birliği Define Avcısı

4

Friday, April 7th 2017, 8:44pm

Erenster

Beginner

• Send private message

Erenster bu konuda sana katılyorum oyun cıktıgı zamanlarda bir canlılık vardı. Oyuncu dungeon peşinde ilk 10 lvl bitimi bile zindan ile yapılıyordu sonra şehire gidiyorsun falan filan. Demek istediğim canlılık vardı Grafiklerini begendigim ve uzun bi aradan sonra oynayayim dedim o zevki hissi bulamadım. Dediğin gibi ölüm ilanını vereyim selasını sen oku :)
Olum ilani derken oyunu cokta agir elestirmemek lazim hayla kayda deger bir oyuncu kitlesi var . Belki eskisi kadar oyuncu olmasada hayla ilk gunki tadiyla , zevkiyle oynuyorum sahsen.
e kenan sen 13 taşlı abiler kategorisindensin heralde, oyundaki dengesizlik görülmeyecek derecede değil.

5

Friday, April 7th 2017, 10:21pm

yok ben p2p serverinda oynuyorum . p2p de tas nadir nesne dukkani vb seyler bulunmuyor.

F2P Sunucusu Piranalar Birliği Define Avcısı

6

Sunday, April 9th 2017, 6:31pm

Erenster

Beginner

• Send private message

yok ben p2p serverinda oynuyorum . p2p de tas nadir nesne dukkani vb seyler bulunmuyor.
burada p2p i baz almıyoruz.

7

Tuesday, April 11th 2017, 5:44am

paralı serverde oyuncular buldum sıkıntı yok cogu immortal kings guildinde

8

Thursday, May 4th 2017, 12:19pm

paralı server'da aksesuar eklentileri var mı? kıyafet falan giyiyorduk eskiden astral büyücü kostümü falan giyerdik sadece görünüş verirdi ama onlar hep paralıydı. paralı serverda onlarda mı kalkıyor? ve aynı şekilde binek sistemi de

9

Thursday, May 4th 2017, 12:26pm

CypRush

Beginner

• Send private message

Isteyen p2p serverinde oynayabilir biz size gelin f2p oynayin milyarlar yatirin demiyoruz.

10

Thursday, May 4th 2017, 12:34pm

Zephyr-

Trainee

• Send private message

paralı server'da aksesuar eklentileri var mı? kıyafet falan giyiyorduk eskiden astral büyücü kostümü falan giyerdik sadece görünüş verirdi ama onlar hep paralıydı. paralı serverda onlarda mı kalkıyor? ve aynı şekilde binek sistemi de

elbette var kostümler. oyun içinde drop olarak geliyor. ücretli değiller

You only exist because we allow it

11

Monday, May 22nd 2017, 9:21am

Biraz geç bir yorum olucak fakat. Allods hep p2w di. Eskiden şimdiki kadar değildi ama vardı yinede bende aynı level dergisinin verdiği cd ile başlamıştım. O zamanlar daha güzeldi. Arkadaşlar gene oyuncu kitlesi var diyolar ben en son girdiğim zaman ki kitle türk sunucusu olduğu zamanki kitlenin yarısı eder mi bilmem. Ben elimi ayağımı oyundan çektim. Soran arkadaş olursa p2p de başla derim. Kararsızsan ilk defa oynayacaksan 1 haftanıda kullan gir. p2p tek sorunu 40 lira allods için fazla. İndirmeleri lazım fiyatı. Fakat yanlış hatırlamıyorsam 3 ay al 3 ay hediye gibi bir durum vardı. Hala var mı bilmem.
poot poot poot poot poot... POOTIE!! YOU'VE BEEN POOTED!!!