You are not logged in.

21

Tuesday, June 27th 2017, 2:17pm

Ben burda birtek Schwarz ve Jeova haklı buluyorum kendini oyuncu sanıpta yorum yapma gereği duyan arkadaşlar komik duruyorsunuz yormayın kendinizi boş yere cevap verdikçe daha da batıyorsunuz burda gösterdğiniz başarıyı gidin oyunculuğunuzda gösterin:D

22

Tuesday, June 27th 2017, 2:33pm

Discotech

Professional

Occupation: Teknik Destek

• Send private message

Tartışmanıza hakaret içeren cümleler kullanmadan devam edin. İkili sataşmalara girmeden.
.

23

Tuesday, June 27th 2017, 2:55pm

rokkoo525

Trainee

• Send private message

ya kardeşim sanane benim reel hayatımdan öğretmen olurum doktor olurum psikolog olurum seni ne ilgilendiriyo bu. bi savaş muahbbetinden nerelere geldin sen :D Sen şimdi siyasettende girmeden ben kaçıyorum sıktı bu muhabbet :D

24

Tuesday, June 27th 2017, 3:05pm

Öncelikle burda yorumları dıkkatli okuyorum çoğunuz burda yok böylesiniz yok şöylesınız azıcık büyüyün artık benle sıkıntısı olan arkadaşalr var biliyorum bu güzel bişey ama bu sıkıntısını başkarına yansıtmayın derdiniz neyse gibatta çözebiliriz bi savas yaptınız eksik olmamıza karşılık yendiziniz eyvalah böyle çirkin yorumlarla bi yere varamazsınız herkes biliyorki crimalss bizim dengimiz asla olamaz ve hale bunu ıddaa eden arkadaşlar varsa 12 ws 12 bı yerde savaşalım herkes oyununu oynasın güzelce eskilere dönmeyelim o birliğe verdiğim emekler adına bişey demiyorum bu muhabbet sıkmaya başladı artık oyunun tadını çıkarın kavgayla olmaz böyle iyi eğlenceler

25

Tuesday, June 27th 2017, 3:25pm

Gili gili bicirik inşillih birdihi kirşilişmiyiz biy.

26

Tuesday, June 27th 2017, 3:26pm

Anladııım abiiii ^^ https://youtu.be/QbrFsw3OcoI
Saygılarımızla,
Allods Yönetim Ekibi

27

Tuesday, June 27th 2017, 10:32pm

• Send private message

İki taraflada muhabbetim var, Ve gayet iyi insanlar hiçbirinin kötü bir amacı olduğunu sanmıyorum.Ama bana göre yanlış olan kısım oyunda zaten azınlıkta olan Türk oyuncularının kendi aralarında kavga etmesi.Açıkçası bir süre önce aldığım derslerden sonra ve kavgalı oldugum kişilerle aramı toparladıktan sonra kendi halimde ve ekibimle oynamaya karar verdim.Yani Fırtına kopsa umrumda olmaz.Dediğim gibi şu oyunda oldukça az Türk var ve git gide kaybetmekte oldugumuz dostlarımız,birlikte oynadıgımız arkadaşlarımız var.öfke ve düşmanlığı bir kenara bırakıp problemsizce oynayabiliriz.Kimse birbiriyle arkadaş olmak zorunda değil ama Düşman olmayada gerek yok. Bitmiş gitmiş bir olay ne montaj ne 12v8, bu konuları tartışmaya gerek oldugunu düşünmüyorum.Konu haddinden fazla uzadı (Bence). Bitmiş bir savaş Legends (ISA) etki koyan taraf, Criminalss elinden geleni yaparak kazandı.Bu böyle kapanmalı.

BİN DOST AZ,BİR DÜŞMAN ÇOK.