You are not logged in.

Dear visitor, welcome to Allods Online Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

1

Thursday, March 3rd 2016, 5:39pm

Geri dönme

merhaba arkadaslar öncelikle 3 sene önce allods bırakmıştım çoğu yerde gezindim malesef bu oyun kadar zevk veren bir oyun bulamadım bırakma sebebimse oyunun gerçekten pahalı olmasıydı oyun hala aynı tutarda para mı gerektiriyor güçlenmek için yeni değişiklikler oldumu biraz bilgi verebilirseniz çok sevinirim simdiden tesekkurler

2

Thursday, March 3rd 2016, 5:44pm

Oyunda belli güçlendirmeler için para harcamak gerekiyor. Fakat geçen yıllar boyunca oyunculara birçok farklı olanak getirildi.

F2P Sunucusu Piranalar Birliği Define Avcısı

3

Friday, March 4th 2016, 8:04am

BuNCH

Trainee

Occupation: Seri katiliçe

• Send private message

ben farklı bir oyundan geldim buraya.. aylık sabit ödemeli bir oyundu.
şu an allods'un P2P server'i gibi..
uzun yıllar onu oynadım
ve sabit ödemeli oyunda gördüğüm tek dezavantaj ödeme gününü
kaçırdığın an oyuna girişin olmuyor
dolayısı ile o günkü zindanları kaçırıyorsun.
sırf bundan dolayı Allods a geldim ve hiç pişman olmadım
diyeceğim o ki keyif almak için oynuyorsan stres atacağım diyorsan Allods gibi bir oyun piyasada yok
hee ben hırslıyım illa en iyisi olacağım diyorsan o zaman kesenin azını açacaksın
deyim yerindeyse yok öyle 3 kuruşa 5 köfte :D ne kadar iyi olmak istiyorsan o kadar ödeme yapmalısın :D

ⒹⒺⒼⒺⓇ/ⓈⒾⓏⓈⒾⓃⒾⓏ!!!

4

Friday, March 4th 2016, 8:35am

Odemeyi yapmayinca girisin kesiliyor. Ama sahsen ben oyle olaylar yasamamak icin alinabilecek en uzun uyeligi aldim gecen yaz :D Artik daha fazla almak istedigimde vermiyordu uyelik suresi. 1 yil 4 ay civariydi hatirlarsam.

F2P Sunucusu Piranalar Birliği Define Avcısı

This post has been edited 1 times, last edit by "KenanReyiz" (Mar 4th 2016, 10:39am)

5

Friday, March 4th 2016, 10:09am

BuNCH

Trainee

Occupation: Seri katiliçe

• Send private message

ben onu sorun olarak dile getirmedim yalnız
bu olması gereken bir durum zaten :D
ben peşin ödemeye de çok sıcak bakmıyorum
ya 5. ayda sıkılırsan yada ummadağın bişey ile karşıkarşıya kalır da oyuna giremezsen :D
o zaman geri kalan 11 ay cup :D
şahsen bizzat yeri geliyor 3 ay oyunu açamadığım oluyor :D

ⒹⒺⒼⒺⓇ/ⓈⒾⓏⓈⒾⓃⒾⓏ!!!

6

Monday, March 7th 2016, 1:54pm

7.0 makalelerimizi takip etmeni de öneririm. Oyuna birçok yenilik geliyor. Yeniden başlasan pişman olmazsın.

7

Thursday, March 10th 2016, 9:58am

NakedDinO

Beginner

• Send private message

hırs yapıp herkesi kesicem çok güçlü olayım diosan :) tabiki krıstal yatırman sart ama arkadaşlarınla bi çatı altında toplanıp stres atıcam zevk alıcam diosan hazır 7.0da kapıdayken denemeni tavsiye ederim