You are not logged in.

1

Thursday, March 17th 2016, 9:25am

Hesabım silindi mi ?

Oyunu 2 yıl gibi bir sürede bıraktım tekrar başlama kararı aldım fakat hesabıma ulaşamıyorum. e posta adresimi biliyorum şifreyi unuttum, şifreyi unuttuma tıkladım e posta adresimi girdim fakat böyle bir e posta yok diyor. Hesabım silindi mi ? Yardımcı olur musunuz ?

2

Thursday, March 17th 2016, 10:58am

Hesabını taşıman gerekiyor. TR sunucusu kapandı ve Üyelikler EU'ya geçti.

3

Thursday, March 17th 2016, 11:03am

O zamanlar zaten oynuyordum hesabımı taşıdım.

edit: ayrıca tekrar taşımayı denedim resmi sitesinden fakat sanırım çalışmıyor, aktif değil. Buradaki sorun e postamı tanımaması. Silinmiş olabilir bu konuda yardım istiyorum

4

Thursday, March 17th 2016, 12:30pm

Selamlar.

Konu hakkında destek bileti oluşturunuz ve gelecek cevaba göre gerekli bilgileri iletiniz.

İyi Forumlar.

5

Sunday, March 20th 2016, 6:32pm

Sorun şu ki nasıl göndereceğim ? Link atar mısınız mağdur durumdayım neden silinmiş anlamıyorum saçmalık

6

Sunday, March 20th 2016, 6:41pm

Selamlar.

Destek sistemi bu linkten sorgu oluşturun, hesabınızın durumu hakkında bilgi verilecektir. Oyun tarafından hesap silme gibi bir durum olmaz.

İyi Forumlar.

7

Sunday, March 20th 2016, 6:59pm

Üyeliğim hakkında pek bilgim yok 2 yıl geçti sadece kavgacı reenkarne olduğunu biliyorum fakat msn konusunda çok eminim . Ne zaman dönüş yaparlar, veya dönüş yapacaklar mı çünkü pek bilgi vermedim msn kesinlikle bu üyeliğime ait biliyorum. Neden peki şifremi unuttuma tıklayınca böyle bir msn yok diyor anlamıyorum

8

Sunday, March 20th 2016, 7:03pm

Selmalar.

Gelecek cevabı bekleyin ve istenilen bilgileri cevap olarak iletin.

9

Sunday, March 20th 2016, 7:27pm

Üzgünüm ben sanırım hesap taşıma işlemini gerçekleştirmediğimden böyle bir sorunla karşılaştım.. taşıdığımı sanıyordum fakat taşımamışım özürlerimi sunuyorum. Hesabımı taşıma işlemini nasıl gerçekleştirebilirim ?

10

Sunday, March 20th 2016, 7:33pm

Destek sistemine bildireceksiniz gene sizden gerekli bilgileri isteyecekler ve hesabınız taşınacak, yalnız baya bir ara olduğu için bu durum biraz zaman alabilir.

11

Sunday, March 20th 2016, 7:48pm

Ben de bundan korkuyordum.. çünkü sadece msn adresini ve bir kaç bilgi biliyorum taşıyamazlar mı ?

Edit: Ayrıca Destek sistemindeki Oyun Sorunlarında Hesap taşıma diye bir şey yok. Sorunumu hangi başlık altında göndermeliyim?

12

Sunday, March 20th 2016, 8:04pm

Serverların birleşmesinden bu yana uzun bir zaman geçtiği için destekte başlığı kaldırıldı, uygun bir başlık altında bildirim yapın size dönüş yapacaklardır.

13

Sunday, March 20th 2016, 9:29pm

2 saat oldu yollayalı fakat dönen olmadı. sanırım çok geç cevap gelecek. ilgilendiğiniz için teşekkürler sayın mod

14

Sunday, March 20th 2016, 11:04pm

Discotech

Professional

Occupation: Teknik Destek

• Send private message

2 saat oldu yollayalı fakat dönen olmadı. sanırım çok geç cevap gelecek. ilgilendiğiniz için teşekkürler sayın mod
Hafta sonu hizmet verilmiyor.
Taşıma işleminin incelenmesi zaman alacaktır.Bu süreç tahminen 1 hafta ile 1 ay arasıdır.
.