You are not logged in.

1

Thursday, April 14th 2016, 9:47am

Teknik Destek Hakkında

Destek bölümüne ticket attım günler sonra cevap geldi bana bir tarih ve saat vermem gerektiğini söyledi oyun içinde mudahale edeceklerini söylediler ama benim verdiğim tarih ve saat için sistem tekrar sıraya aldı ve cevabıma bunlar bakana kadar benim yazdığım tarih saat geçti gitti ne olacak şimdi böyle saçmalık böyle saçma bi destek sistemi olamaz kusura bakmayın azıcık ingilizcem olsa şu adamlar kendi insanımızdan daha çok ilgilenir adam gibi işlerini yapardı teşekkürler kusurumada bakmayın sinirliyim iyi oyunlar! :cursing:

2

Thursday, April 14th 2016, 10:05am

Lutfen biraz objektif dusun . Ticket atarken eksik alan birakirsan dogal olarak bir islem yapamazlar. Sen dilekce yazarken tarihini yazmiyormusun :D

Bir kac gun sonra cevap vermelerinin nedenide ticketlarin yogunlugu. Trafik olan bir yolda hizli gidebilirmisin ?

Lutfen elestirmeden once biraz daha dikkatli olalim. İyi forumlar.

F2P Sunucusu Piranalar Birliği Define Avcısı

3

Thursday, April 14th 2016, 10:16am

dilekçeyle bi alakası yok kendisi oyunda online olmamı online saatimi ve tarihi istedi verdik saatlerce bekledik gelmedi meğer sıraya almış kim bilir nezaman bakacak

4

Thursday, April 14th 2016, 11:27am

Discotech

Professional

Occupation: Teknik Destek

• Send private message

Destek bölümüne ticket attım günler sonra cevap geldi bana bir tarih ve saat vermem gerektiğini söyledi oyun içinde mudahale edeceklerini söylediler ama benim verdiğim tarih ve saat için sistem tekrar sıraya aldı ve cevabıma bunlar bakana kadar benim yazdığım tarih saat geçti gitti ne olacak şimdi böyle saçmalık böyle saçma bi destek sistemi olamaz kusura bakmayın azıcık ingilizcem olsa şu adamlar kendi insanımızdan daha çok ilgilenir adam gibi işlerini yapardı teşekkürler kusurumada bakmayın sinirliyim iyi oyunlar!
Bazı işlemlerde geri dönüş zaman alıyor,bu konuda sabırlı olman gerek.
Ticket numaranı bana özelden yolla.
.