You are not logged in.

1

Monday, May 9th 2016, 2:29pm

Ödememi kabul etmiyor

03.05.2016 14:04
Tarihin den beri ödeme yapmaya çalışıyorum ama bir türlü kabul edilmiyor.
İki tane kredi kartı denim ikisinde de verdiği verdiği cevap
Operation is impossible. Please contact customer support.
The payment has been cancelled.

Kartları kontrol ettirdim hem güncelli hemde internet alış verişine acık bankaya sordurttum bizden yana bi sıkıntı yok dediler
Ticket 'e sorunumu bildirdim en son dört gün önce benden kart numaramın ilk 6 hanesi istedi gönderdim.
O günden beri hala cevap gelmedi.
Bu sırada lamba etkinliği geldi ödeme yapıp bonus kr alicam ama ödeme yapamadığım için etkinlikden faydalanamıyorum artık ne yapmam lazım bende bilmiyorum bir an önce sorun neyse halledilsin lütfen.

2

Monday, May 9th 2016, 2:38pm

Olay kartta degil belli donemler site buga giriyor. Merak etme cok normal bir durum. Bazen 1 saat sonra bazen 1 gun sonra duzelir. Yapman gereken destek sistemine bir ticket at ve denemeye devam et.

F2P Sunucusu Piranalar Birliği Define Avcısı

3

Monday, May 9th 2016, 2:53pm

Öylede sorun 1 haftadır sürüyor 2 gün 3 gün dil bu gün yine ticket yolladım arkadaşımınkini denedim olmadı diye hala yanıt gelmedi bu kadar geç mi geliyor yanıtları ve yanıt gelmeden denemiym mi ödeme yapmayı yoksa ödeme yapmaya devam edeyim mi

4

Monday, May 9th 2016, 4:02pm

Su adimlari tekrarla ;

1) 1000 kristallik hesabina odeme yap

2) abonelik sayfasindan 1 aylik sure al

Hergun 2. Asamayi tekrarla ve tickettan cevap bekle. Gec cevap verilmesi gayet dogal cunku cok fazla ticket geliyor. Sira sana gelene kadar 2 3 gun geciyor olabilir. Sunu belirtiyim hesabinda kristal yoksa abonelik alamazsin hata verir. 1000 kristal satin aldiktan sonra ucretsiz sunucuda hesap ac ve kristal gelmismi kontrol et. Eger nadir nesne dukkaninda 1000 kristal yaziyosa 2. Asamayi dene. Senin sorununla cok karsilastim dedigim gibi olagan bir durum. Sadece sabret ve dediklerimi dene.

F2P Sunucusu Piranalar Birliği Define Avcısı

5

Monday, May 9th 2016, 6:50pm

Selamlar.

Ödeme döviz olarak yapıldığı için hata alıyor olabilirsiniz, ayrıca ödeme hatası aldığınızda ısrarla denemeyiniz, oyun sistemi dolandırıcılıklara karşı bloke koyabiliyor. Oyun ile alakalı bir durum olduğunu düşünmüyorum muhtemelen banka kaynaklıdır.