You are not logged in.

1

Tuesday, May 10th 2016, 4:04pm

Destek ve ilgisizliklik

arkadaşlar 3 yıl önce oyunu bırakmıştım geri dönmeye karar verdim ama hesabımı taşımaya çalışan destek ekibi 10 günde sadece 3 tane mesaj attılar mesajlarına direk cevap attım ve son 5 gündür tek bir haber bile yok. yani bu kadar mı zor bir hesabı yeniden açmak veya oyuncuyla ilgilenmek ya benimde işyerlerim var benim de bir sürü personelim yogun işlerim var ama bizler herseye yetişebiliyorsak bu destek ekibi neye yetişecek ya çok mu zor bunları yapmak yani böyle bir konu açmak istemedim okadar zamandır sabırla bekliyorum ama insan bir süre sonra bıkıyor yani. Kusura bakmayın

This post has been edited 1 times, last edit by "Karavul" (May 10th 2016, 4:42pm)

2

Tuesday, May 10th 2016, 4:42pm

Serverlar birleşeli yaklaşık 1.5 sene oldu ve hesap taşıma işlemleri ile alakalı bir sürü kendini uyanık sanan arkadaşlar bildirimlerde bulundu, bu sebepten yönetim bu konu üzerinde hassas yani öncelikle hesabın size ait olduğuna emin olmak istiyorlar.
Ayrıca oyun üzerinde algı oluşturacak mesajlar atmayınız, herkes özgür oynayıp oynamama konusunda buna sizde dahilsiniz.
İyi Forumlar.

3

Tuesday, May 10th 2016, 4:45pm

hesabın bana ait olup olmamasını tespit etmek çok kolay sayın modum. kristal alımlarında kullanılan kartın kime ait olduğu mail adresinin kime ait olduğu daha öncelerden atılan maillerin kime ait oldugu bunların saptanması halinde ve bu kişi tek kişi ise saptamak zor olmasa gerek. bununla ilgili birşeyler yapılmasından ziyade tersleyici cevap vermeniz zaten sizinde destekçi olmadıgınızı gösterir. Allah kimseyi kimsenin eline düşürmesin iyi forumlar.

4

Tuesday, May 10th 2016, 4:56pm

My.com firması büyük bir firma ve kendilerine göre çalışma usulleri var, kişiye özel hizmet vermiyorlar.Ben sizi anlıyorum biran önce oyuna dönmek istiyorsunuz lakin bu süreç umduğunuz zamandan uzun sürebilir. Tabi ki karakter size ait ise taşıma işlemleri gerçekleştirilecektir ve bu konuda anlayışlı olmanızı tavsiye ediyorum.

Ayrıca; sanırım farkında değilsiniz ama yazdığınız yorumlar forum kurallarına aykırı ben size ceza vermek yerine uyarıda bulundum.Takdir size ait olup umarım en kısa sürede sorununuz çözüme kavuşur.

5

Tuesday, May 10th 2016, 5:00pm

Anlatımınız için teşekkür ederim. Tabiki yoğunlar bu konuda mesajımda belirtmiştim; sabrettim, bekledim, ancak bildiğiniz gibi insan özellikle bu oyunda 1 güne bile dayanamıyor. Beklemekten başka elimizden birşey gelmiyor ancak bu konuda insan içindekileri de dökmek istiyor. Yinede teşekkürler iyi forumlar.