öncelikle herkese merhaba. allods ile görüşmeyeli çooooooooook uzun zaman olmuştu. eski f2p serverde cooook uzun zaman önce oynamış bulunmaktaydım. geçen günlerde oyunu çok sevdiğimi hatırladım fazla sürmeden (5 dk sonra) neden bıraktığım aklıma geldi. f2p artık tamamen pay to wine dönmüştü. (eski çarıma giriş yapmaya çalıştığımda böyle bir hesabın olmadığı hatasını aldım . hesapları taşıyabiliyormuşuz. fakat taşımak gibi bir amacım yok çünkü f2p serverde oynamam asla . eski çarımı hibe ediyorum size allods

bu arada harem ve tugrada ve nice beraber vakit geçirdiğim arkadaşlara eğer burayı okuyorsalar selam olsun. ben uykucuu ittifak mage)
oyunda p2p serverin açıldığını duyduğum da çok sevindim. forumlarda biraz araştırdıktan sonra oyunda sihirli taş vs gibi şeylerin olmadığını gördüm.
ben p2p servere giriş yapmak istiyorum . koleksiyoncu sürümlerini fark ettim bunun p2p serverde bi etkisi varmı.
ve tabiki bir birlik. ben oyunu bıraktığımda sanırım max lvl 51 yada 52 idi. düzgün diyalog kurabilen kafaya oynayan bir guildde kaldığım yerden devam etmek isterim. ve koleksiyoncunun sürümünün p2p serverde bir etkisi var mı . bu arada hep ittifak oynamıştım.bu sefer imparatorluk oynamak istiyorum. hem baştan kasmak dert olmaz daha fazla.
biraz uzun bir yazı oldu . ama cidden özlemişim.