You are not logged in.

1

Friday, June 10th 2016, 10:19am

oyuncu sayisi

merhaba ben 1 aylık almayı düsünyorum ama oyuncu sayisi az olamsından korkuyorum f2p de bile cok az oyuncu var (eski tr sunucusuna göre) böyle olunca aylık ödemeli kesim dahada bostur diye düsünyorum ..keske sunucuların yanında aktif oyuncu sayisi fln yazsaydıda ona göre gelseydik herhangi bilgisi olan var mi ? ve tüm forumdakı konulara baktim elle tutulan bise yok pek simdiden tskler

2

Friday, June 10th 2016, 12:10pm

1 aylık paradan mı korkuyorsan al oyna ve gör

3

Friday, June 10th 2016, 12:32pm

ortalama 10 15 türk vardır ittifakta . sayı düşük ama sen ve senin gibi oyuncular geldikce kalabalıklasır

4

Friday, June 10th 2016, 12:52pm

Elle tutulan bir şey yok demişsin saatlerimi harcayıp yazdığım konuda 120 kişilik bir birliğimizin bulunduğunu yazmıştım. Ayrıca dürüst olmak gerekirse beyler ittifakta 15 türk felan yok onların hepsi impye geçti. Şu an orda 1 yada 2 kişi var heralde. Türk arıyorsanız impye gelin 20 kişilik Türk tayfamız var.

F2P Sunucusu Piranalar Birliği Define Avcısı

5

Saturday, June 11th 2016, 11:40pm

Yaw ne imparatorluğun propagandasını yaptın be :D kenanreyiz yakında pvp yapcanız kimse kalmıycak ittifağada bırak azcık.ağlıyor aydanus ittifağada güçlü kahramanlar lazım:D o bir kaç kişiden atılacak temelleri zaten sizde başladığınızda bir kaç kişi değilmiydiniz.yeter can verdi orkların elinde bodurlar yazık la :D

6

Saturday, June 11th 2016, 11:49pm

Discotech

Professional

Occupation: Teknik Destek

• Send private message

Yaw ne imparatorluğun propagandasını yaptın be kenanreyiz yakında pvp yapcanız kimse kalmıycak ittifağada bırak azcık.ağlıyor aydanus ittifağada güçlü kahramanlar lazım o bir kaç kişiden atılacak temelleri zaten sizde başladığınızda bir kaç kişi değilmiydiniz.yeter can verdi orkların elinde bodurlar yazık la
Bir tane ittifak sorumlusu bulmanız lazım doğru söylemiş. :)
.