valla en iysi bklmeekte şöyle bi soru yöneltmek istiyorum ;
ben arkadaşın dediği gibi allodstr.com sitesine ghirip hesabıma giriş yaptım ve hesabı taşı dedim buraya kadar çok güzel.sonra beni allods.com sayfasına aktardı ve allta "'Merhaba, uid******! Mevcut Allods hesabın My.com hesap bankasına taşındı. Oyuna girişte sorunlar yaşıyorsan support.my.com adresine yazabilirsin.'"bunun ingilizce tarzı bişi yazdı yani buyduda ingilizcesi bunu pek kafaya takmayın

daha sonra şşağıdada giriş yap ve kaydol yerleri vardı.tıpkı arkadaşında gösterdiği gibi.bende nerden bilem?allods ekibi filan bi duyuru bi şey yapomadığı için hiç bişi anlamdım ve kaydol bölümne hani forumdan arkadaşlardan yardım isteyeim diye eski kullandığım e postamı ve eski bir karater ismi yazdım fakat şifre aynıydı.sonra 1-2 saat sonrsa tekrar deniyeyim dedim gittim allodstr.com a girip tekrar taşı dedğim bu kez sadece hello uid falan filan yazıyodu ve aşşağıda herhangibir bi kayıt olma veya giriş yapma yazmıyordu.sanırım hesabım eski kullandığım e posta ve kullanıcı adıma taşındı(şimdi burda yanlış anlaşılması e postam ve kullandğım eski kullanıcı adım oyuna kayıtlı değil,deneme amaçlı kullandığım şeyler)şimdfi ne yapmalıyım?ben o epostayı ve kullanıcı adını istemiyorum.değiştirme şansım varmı ?hadi onuda geçtim farklı e posata sorun çıkarırmı ?