You are not logged in.

Dear visitor, welcome to Allods Online Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

21

Wednesday, April 2nd 2014, 3:44pm

Cora

Trainee

Occupation: Ork

• Send private message

senin Launcher nasıl indirdi ? kademeli indirme bende başarılı olamadı.
Türkçe mi cidden Launcher inanamadım ya :S
Valla bende olayı çözemedim sabahtan beri uğraşıyorum anca düzgün çalışmaya başladı. 2-3 kere silip yükledim TR launcer'la. Bu sefer oldu. Yaptığın şey şuydu saçma sapan bir yöntem doğruluğu konusuna inancım sıfır olsa da denemesi bedava :) TR launcher ile farklı bir dizin içerisine oyunu indirdim. Kurulum tamamlandıktan sonra yeniden başlattım. Oyunun kurulu olduğu dizinden oyunu başlattım hata vermedi veriler indiriliyor yazısı çıktı. Launcher üzerinden de Oyna'ya bastım bütünlük kontrolü yaptı ve kademeli indirme diye bir şey başlattı. Şuanda oyuna girebiliyorum ama char yok :D

vay be şuan felsefene hayran kaldım 8o charın olmaması ayrı bir durum olmuş :D

daha neler göreceğiz bakalım :)

22

Wednesday, April 2nd 2014, 3:52pm

sacrifice

Beginner

• Send private message

Sorma ya ne teoriler geliştirdim :D Pek hayırlı bir gidişat değil bu :D

23

Wednesday, April 2nd 2014, 4:06pm

Dragagon_old

Unregistered

bende hesap aktarırken hata veriyo nası çözecem

24

Wednesday, April 2nd 2014, 4:09pm

25

Wednesday, April 2nd 2014, 4:10pm

26

Wednesday, April 2nd 2014, 4:29pm

ILosMasTeR

Beginner

• Send private message

Burada http://tr.allods.com/ yukarıda solda kocaman indir var , türkçe versiyonu çıkınca oradan indirmek mümkün olacak ve duyuruda yapılacaktır , gereksiz yere konuyu irdelemek hiç birşeyi hızlandırmıyor , tek yapmamız gereken beklemek . Büyük ihtimal ile perşembe günü yönetimin duyurduğu gibi (2 gün sonra) herşey tamamlanmış olur .

27

Wednesday, April 2nd 2014, 4:38pm

Arkadaş iyi hoş diyorsunda eu yu indirip girdi bir çok kişi 60 oldu bile ne perşembesinde sin sen herkes oyunda önceden eu yu indirip girenlerde oyunda ama şuan inmiyor bu haksızlık değil mi hani herkese oyun kapalı olsa eyvallah dediğini anlayışla karşılarım fakat bu resmen adaletsizlik.

28

Wednesday, April 2nd 2014, 4:46pm

ILosMasTeR

Beginner

• Send private message

Türkiyede işlerin hızlı yürüdüğünü nerede gördün ki :) biz türkler alışkın olmalıyız bu durumlara .

İngilizce dil destekli versiyonunu indirememen bence senden kaynaklı bir durum yoksa hiç kimse indiremezdi , açıkcası bende yüklemeyi düşündüm açtım downloader'ı %2-3 indi sonra vazgeçtim kapattım , bende yükleniyordu stabil bir hızda .

This post has been edited 2 times, last edit by "ILosMasTeR" (Apr 2nd 2014, 4:56pm)

29

Wednesday, April 2nd 2014, 5:11pm

sacrifice

Beginner

• Send private message

Güncellemeyi indirdi tekrar giriş yaptım sunucuda hesabım altında 0 karakter görünüyordu. O sunucuya tıklayıp giriş yapınca görebildim. Nadir nesne dükkanı fiyatları biraz abarmış. Binek yemi 10kristalden 100kristale çıkmış :D Kafayı sıyırmışlar %1000 artış nedir ya :D Ayrıca tüm stat ve skiller sıfırlanmış. Stat düzeni değişmiş hiçbir fikrim olmayan bir yapıya dönüşmüş. Gardrop falan gelmiş güzel şeyler var ama biraz fazla pahalı olmuş sanki oyun :S

30

Wednesday, April 2nd 2014, 5:19pm

Bombcity

Beginner

Occupation: Pastacı

• Send private message

ACELE GİDEN ECELE GİDER

31

Wednesday, April 2nd 2014, 5:32pm

oyuna girip karakter seçimi yaptıktan sonra loading simgesi %91 de tıkanıp kalıyor sorunla ilgili bir bilgisi olan var mı acaba?

32

Wednesday, April 2nd 2014, 5:37pm

oyun açıldı mı bilmiyorum ama id ve password girdikten sonra yetki verilemedi kullanıcı adı ve parola uyuşmuyor diyor nedenini bilen var mı

e posta ile giriliyor kullancı adın e posta adresin oldu artık

http://tr.allods.com/forum/index.php?pag…d&threadID=1192 burayı bir incele bence
şimdi oyuna girdim fakat bu seferde karakter seçimimden sonra loading simgesi %91 de kaldı bu konu da bir bilgin var mı acaba?

33

Wednesday, April 2nd 2014, 5:39pm

arjkadşlar bende hata veriyor indir dedigimde ne yapabilrim acil yardım edermisiniz

34

Wednesday, April 2nd 2014, 5:45pm

oyun açıldı mı bilmiyorum ama id ve password girdikten sonra yetki verilemedi kullanıcı adı ve parola uyuşmuyor diyor nedenini bilen var mı
Kardeşim ben şimdi denedim kullanıcı adı kısmına hesabını aktarırken kullandığın mail adresini yazarak giriş yapabilirsin. Sunucu seçimi için bir ekran geldi ama char yok :)

dediğini yapıp e mail imle oyuna girdim ve karakterimi seçtim fakat bu seferde loading kısmı %91 de kaldı

35

Wednesday, April 2nd 2014, 5:47pm

Öncelikle herkese iyi akşamlar dilerim. Ben az önce Allods TR yi açtım ancak güncelleme gelmiyordu. Sonra Bin klasöründeki launcher dan açmayı denedim ve anında güncelleme yükleme isteği çıktı tamama tıkladım şu anda 990 mb lık bir güncelleme indiriyor. Sorunu olanlara çözüm getirebildiysem ne mutlu bana. Herkese iyi oyunlar. :)

36

Wednesday, April 2nd 2014, 5:47pm

sacrifice

Beginner

• Send private message

Güncelleme tamamlandı mı? Kademeli olarak indirdiği için olabilir. İndirmenin tamamlandığından emin olmanı önerebilirim.

37

Wednesday, April 2nd 2014, 5:49pm

sacrifice

Beginner

• Send private message

Öncelikle herkese iyi akşamlar dilerim. Ben az önce Allods TR yi açtım ancak güncelleme gelmiyordu. Sonra Bin klasöründeki launcher dan açmayı denedim ve anında güncelleme yükleme isteği çıktı tamama tıkladım şu anda 990 mb lık bir güncelleme indiriyor. Sorunu olanlara çözüm getirebildiysem ne mutlu bana. Herkese iyi oyunlar. :)
Ama güncelleme 7GB :S inş indirme bittiğinde sorunsuz girebilirsin :)

38

Wednesday, April 2nd 2014, 5:52pm

İndirme tamamlandığında sizi haberdar ederim :)

39

Wednesday, April 2nd 2014, 6:35pm

ILosMasTeR

Beginner

• Send private message

Güncelleme 990 mb , oyuna eskiden girdiğiniz şekilde girin sadece 990 mb bir güncelleme olacak ve herşey aynı , eğer yeni siteden indir yazısına tıklarsanız oyunu sıfırdan dan yüklüyor , bende ilk indir yazısına tıkladım baktım oyunu sıfırdan indiriyor sonra eski launcherden açtım 990 mb birşey yüklüyor okadar , sakın sıfırdan yüklemek gibi birşeye kalkışmasın boşuna 7 gb yüklerseniz ve saatlerce beklersiniz .

Bende ne mail.ru ne de my.com eklentileri mevcut onları zamanında sildim direk oyunun launcher dosyasını acıyorum aynı şey :) umarım bu büyük güncellemedede sorun olmaz , olacağını sanmıyorum güncelleme eski launcher'e de gelmiş ve yüklüyor .

Bir ara yeni link'den de indireceğim oyunu , ne olur ne olmaz :)

This post has been edited 4 times, last edit by "ILosMasTeR" (Apr 2nd 2014, 6:43pm)

40

Wednesday, April 2nd 2014, 8:19pm

benm indirme bitti ama oyna butonu gelmio lanet olsun