You are not logged in.

Dear visitor, welcome to Allods Online Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

41

Wednesday, April 2nd 2014, 8:32pm

WasLey

Intermediate

• Send private message

Güncelleme 990 mb , oyuna eskiden girdiğiniz şekilde girin sadece 990 mb bir güncelleme olacak ve herşey aynı , eğer yeni siteden indir yazısına tıklarsanız oyunu sıfırdan dan yüklüyor , bende ilk indir yazısına tıkladım baktım oyunu sıfırdan indiriyor sonra eski launcherden açtım 990 mb birşey yüklüyor okadar , sakın sıfırdan yüklemek gibi birşeye kalkışmasın boşuna 7 gb yüklerseniz ve saatlerce beklersiniz .

Bende ne mail.ru ne de my.com eklentileri mevcut onları zamanında sildim direk oyunun launcher dosyasını acıyorum aynı şey :) umarım bu büyük güncellemedede sorun olmaz , olacağını sanmıyorum güncelleme eski launcher'e de gelmiş ve yüklüyor .

Bir ara yeni link'den de indireceğim oyunu , ne olur ne olmaz :)

Yani eski launcherden oyunu güncelliyelim boşuna indirmeye gerek yok değilmi.?

42

Wednesday, April 2nd 2014, 8:34pm

ILosMasTeR

Beginner

• Send private message

%91 olayı eğer gerekli bütün dosyalar yüklenmedi ise oluyor , hepsi yüklendiğinde girebiliyorsunuz .

43

Wednesday, April 2nd 2014, 8:48pm

ILosMasTeR

Beginner

• Send private message

Güncelleme 990 mb , oyuna eskiden girdiğiniz şekilde girin sadece 990 mb bir güncelleme olacak ve herşey aynı , eğer yeni siteden indir yazısına tıklarsanız oyunu sıfırdan dan yüklüyor , bende ilk indir yazısına tıkladım baktım oyunu sıfırdan indiriyor sonra eski launcherden açtım 990 mb birşey yüklüyor okadar , sakın sıfırdan yüklemek gibi birşeye kalkışmasın boşuna 7 gb yüklerseniz ve saatlerce beklersiniz .

Bende ne mail.ru ne de my.com eklentileri mevcut onları zamanında sildim direk oyunun launcher dosyasını acıyorum aynı şey :) umarım bu büyük güncellemedede sorun olmaz , olacağını sanmıyorum güncelleme eski launcher'e de gelmiş ve yüklüyor .

Bir ara yeni link'den de indireceğim oyunu , ne olur ne olmaz :)

Yani eski launcherden oyunu güncelliyelim boşuna indirmeye gerek yok değilmi.?

Evet eski launcherden güncelle , bende öyle yaptım 4-5 dakika önce herşey yüklendi oynanabilir hala geldi , girdim oyuna fakat tüm veriler yüklenmeden girdiğimden çoğu şeyin kaplaması acayip kötü ve modellerin çoğu yok , yani herşey yüklendikten sonra girmenizi tavsiye ederim :)

44

Wednesday, April 2nd 2014, 9:06pm

CaptainMami

Beginner

• Send private message

Şu verilerin indirilmesini beklemek zorunda mıyız yine? Oyunu sıfırdan indirmek daha kolay, var mıdır bir yol bu verilerin indirilmesini beklemeden direkt girmek için?