You are not logged in.

1

Wednesday, April 2nd 2014, 5:02pm

Ahh ah acil yardım arkadaşlar konu çok açık

arkadaşlar ben hesap aktatımı konsunda bi yanlışlık yaptım ve bunun tespitinide yaptım ayen bu şekilde.bakın ben allodstr.com dan eski hesabımı akltarıcaktım vwe hesabı taşıya tıkladfım.önüme kayıt ve giriş geldi ve bende bilmediğimden yanlış ibişi yaptım.kayıt bölümüne şuanki gördüğünüz hesap ismimi ve eski bir e postamı yazdım.bunlarda sorun yok eudan oyuna girdim baktımki buraya taşınmış ama ben kayıt olurken hesap aktarılsın diye yapmamıştım bunu.sadece foruma gidip yardım almak için açmıştım.ancak bunun üstüne gelmiş karaterler.

yani kısa ve öz olarak eski kullandığım allods hesabım farklı bi e posta ve ıd nin üzerine taşındı. epostayı değiştirme imkanım varmı?çüknü giridğim e postayı kullanmıyorum.(ama girebilyorum yani e posta kayıp veya rasgele değil)dedğim gibi e vpostayı ve ıd yi değiştirme imkanım varmı?bunların üzerine hesaımı kaydetmek istemiyorum.yardım

2

Wednesday, April 2nd 2014, 5:07pm

dockerss

Beginner

• Send private message

Yarına ayarlarlar onu sıkıntı yok.
ROBUSTLANCER / PARALYZE

3

Wednesday, April 2nd 2014, 5:13pm

aslında oyuna girmedğinden veya çalışmadığındsan değil.yani oyuna giriyor tüm karaterleri taşımış çok güzel.e postamıda kaybetmiş falanda değilim yani şuanki e postayada girebilyorum aktif.ancak istemiyorum yani şu kullanıcı adına baksana?ben bunu 4. sınıfta internet üzerinden oynanılan oyunlarda koyuyordum :D e postayı hiç sorma onu ahmet adında bi arkadaşım kurmuştu ona burdan selamlar AHMET SENİ VARYA...

4

Wednesday, April 2nd 2014, 5:15pm

dockerss

Beginner

• Send private message

E-postayı zaten eski portaldaki gibi değiştirebilcek konuma getirirler dert etme bu kadar :D ama kullanıcı adın allah rahmet eylesin :D
ROBUSTLANCER / PARALYZE

5

Wednesday, April 2nd 2014, 5:16pm

hadi öyle deme yav :D ya bu kullanıcı adı için ben hasabı silerim yav tam bi rezillik

6

Wednesday, April 2nd 2014, 5:18pm

dockerss

Beginner

• Send private message

Aslında bakarsan millet takmıyor kullanıcı adı neymiş falan önemli olan oyundaki isim :D :D
ROBUSTLANCER / PARALYZE

7

Wednesday, April 2nd 2014, 5:19pm

dockerss

Beginner

• Send private message

Tamda şimdi oyuna girdim arenadayım 60 lvl lik adamlar var :D
ROBUSTLANCER / PARALYZE

8

Wednesday, April 2nd 2014, 5:21pm

dockerss

Beginner

• Send private message

Talentleri sıfırlamışlar.
ROBUSTLANCER / PARALYZE

9

Wednesday, April 2nd 2014, 5:21pm

ya öylede ne biliyim :D öğrenci adamım elin veledi gelcek diğecek "adam daha 98 li peheee" böylr bişi olursa artık naparım bilemyorum :D bi yandada iyi aslında 4. sınıfımı hatırlatıyor ama şuraya bi dipnot atayım;
DİPNOT:arkadaşlar benim asıl kullanıcı adım DarkwarriorTR bu kullıcı adını allah razı olsun allods ekibi yüzünden oldu (!)hiçbir açıklama yapmadan direk hesap taşımayı portal geçidi gibi açtılar.ama bilmyolarki benim gibi birsürü şuanda madur var!!