You are not logged in.

1

Thursday, April 3rd 2014, 11:52am

zollot

Beginner

• "zollot" started this thread

Occupation: Resim Öğretmeni

• Send private message

Yetki verilmedi Sorunu !

Allods TR den giriş yaptığımda alt kısımda hesabımı aktar dedim ve yeni sayfaya geldim orada yeni hesap oluşturur gibi hesabımı oluşturdum işlem başarılı oldu herhangi bir sorunla karşılaşmadım ki karşılaşsam şuanda bulunduğum foruma yazıyor olamazdım öyle değil mi .... Oyunumun bütün güncelleme işlemini bitirdim ve oyuna giriş yaparken şuanda foruma girdiğim kullanıcı adımı ve şifremi kullandığımda bana yanlış şifre diyor yetki verilmedi felan yazıyor bu sorun hakkında yardımcı olabilecek bir yönetici arıyorum yardımınızı bekliyorum kaç yıllık oyuncuyum o çarımın yok olması demek büyük bir maddi ve manevi kayıp anlamına geliyor artık siz düşünün...
EPILOGUE BİRLİK LİDERİ
New Frontier

2

Thursday, April 3rd 2014, 1:05pm

zollot

Beginner

• "zollot" started this thread

Occupation: Resim Öğretmeni

• Send private message

sorunu çözdüm galiba... oyuna tamir yaptım tamirden sonra girdiğimde açıldı yalnız kullanıcı adınızın yerine e-mail adresinizi girin şifreniz ise kendi yazdığınız... şuan oyundayım
EPILOGUE BİRLİK LİDERİ
New Frontier

3

Thursday, April 3rd 2014, 2:34pm

my.com a tasıdıgınız ve kayıt olduğunuz e-posta ve oraya yazdıgınız sifreyle giriş yapın yani my.com a kayıt oldugunu bilgilerle eski bilgiler yer değiştirmiş oluyor..

4

Thursday, June 5th 2014, 3:01pm