Sevgili Sarnaut,
7.0.2 güncellemesinin yaklaşması ve Mimarlara karşı son savaşın başlamak üzere olmasıyla Lig ve İmparatorluk'un birleşik kuvvetleri, önümüzdeki testler için hazırlanıyor. Bazıları dualarını edip "son akşam yemeği" için malzeme toplarken bazıları ise zaferin kesin olduğundan son derece emin. Bu zihniyeti ete kemiğe bürümek için en iyi giysilerinizi seçerek bunları, gelecek zaferinizi kutlama kostümü olarak kombinlemekten daha iyi bir yol olabilir mi ki?
Bayram Komitesi, yeni trendlere uyum sağlamaya her zaman hazır ve bu basit konsepti kendine özgü bir yarışmaya dönüştürmeye karar verdi. 7 Ekim - 17 Ekim tarihleri arasında kendi seçecekleri giysilerden ve kumaşlardan unutulmaz "özel" bir kostüm yapanlara büyük ödüller verilecek. Doğal olarak istenen, sadece konsepte uygun bir kostüm (mevcut bir sınıf kostümünün tüm parçaları gibi) giymek değil. Komite, yenilikçi ya da kendi yapımınız olan ve birbiriyle uyumlu parçalardan oluşan 'özel' bir kostüm istiyor.
Detaylar haberimizde.
ÖNEMLİ: Lütfen paylaşımlarınızı buraya eklmeyin. Yarışmaya katılmak için bu konuyu ziyaret edin.