Dear visitor, welcome to Allods Online Forum.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
KADER kARTI
Arkadaşlar Yeni Gelen Pach'de Kader Kartı Eklendi . Bir Çoğumuz Ne Olduğunu Bilmiyoruz . Forum Adminlerinden Birinin Bu Konu Hakkında Bizi Bilğilendirmelerini Rica Ediyorum . Bilgisi Olanda Varsa Lütfen Yazsın . . .
Arkadaşlar Yeni Gelen Pach'de Kader Kartı Eklendi . Bir Çoğumuz Ne Olduğunu Bilmiyoruz . Forum Adminlerinden Birinin Bu Konu Hakkında Bizi Bilğilendirmelerini Rica Ediyorum . Bilgisi Olanda Varsa Lütfen Yazsın . . .
Kader kartımı? Hani la nerde
PublicEnemy/DanN
KİNG WARRİOR
TUĞRA
kader kartımı yüklenin kredi kartlarına
Fazla yüklenme belin ağrımasın
PublicEnemy/DanN
KİNG WARRİOR
TUĞRA
53 Lv Altındakilere Kader Kartı Birikiyor
Benim 12 Lvl Carda Suan 59 K Kader Kartı Birikti Ne Yapacagımı Bilmiyorumki
: D
Quoted from "muxina"
Quoted from "major2121"
Fazla yüklenme belin ağrımasın
yüklenelim demedim yüklenin dedim :/
Öncelikle türkçe öğretmenin ellerinden öperim kader kartı değil kader işareti olmasın Ayrıca o kader işareti bazı görevleri hemen bitirmeye yarıyor onun dışıında özelliği yok.
Cisco Saçmalamanın Bir Anlamı Yok . Efendilik Erdemdi Ağzımı Açayacam Sana .Yanlış Yazılmış Olabilir . Benim Aklımda Öyle Kaldı . Sağol Yinede Ne İşe Yaradığını Yazmışsın .
Cisco Saçmalamanın Bir Anlamı Yok . Efendilik Erdemdi Ağzımı Açayacam Sana .Yanlış Yazılmış Olabilir . Benim Aklımda Öyle Kaldı . Sağol Yinede Ne İşe Yaradığını Yazmışsın .
İnsanlara yanlış bilgilendirme yazdığın için böyle yazdım. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana iyi forumlar.
Kader kartları düşük seviyeler için çok güzel bir sistem. Görevinizi bir anda bitirmenizi sağlıyor, görev kitapcığını açıp biraz kurcalarsanız görürsünüz zaten
vallamı kç ıncı seviyeler için 45-55 varmı
Düşük level olmana gerek yok her zaman kullanabileceğin bir sistem ve arkadaşın belirttiği gibi
Kader İşareti'dir ismi
Oyunda bu sistemi anlatan bir popup çıkıyor zaten ipucu olarak
her görevi bitirip teslim ettiginizde belli bir kader karti alirsiniz ( etkisiz olarak gelir )
sonra bunlar NND den alacaginiz tomarla etkin hale getirip bazi görevleri hemen bitirmenizi saglar
vallamı kç ıncı seviyeler için 45-55 varmı
Var, 60. seviyede yok oda son seviye olduğu için
XP barına fareyi getirdiğinizde görebilirsiniz kader kartlarınızın kaçtane olduğunu