You are not logged in.

Dear visitor, welcome to Allods Online Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

1

Saturday, April 5th 2014, 12:37pm

KADER kARTI

Arkadaşlar Yeni Gelen Pach'de Kader Kartı Eklendi . Bir Çoğumuz Ne Olduğunu Bilmiyoruz . Forum Adminlerinden Birinin Bu Konu Hakkında Bizi Bilğilendirmelerini Rica Ediyorum . Bilgisi Olanda Varsa Lütfen Yazsın . . .

2

Saturday, April 5th 2014, 12:46pm

dann

Beginner

• Send private message

Arkadaşlar Yeni Gelen Pach'de Kader Kartı Eklendi . Bir Çoğumuz Ne Olduğunu Bilmiyoruz . Forum Adminlerinden Birinin Bu Konu Hakkında Bizi Bilğilendirmelerini Rica Ediyorum . Bilgisi Olanda Varsa Lütfen Yazsın . . .
Kader kartımı? Hani la nerde
PublicEnemy/DanN

KİNG WARRİOR

TUĞRA

3

Saturday, April 5th 2014, 12:47pm

kader kartımı yüklenin kredi kartlarına :D

4

Saturday, April 5th 2014, 12:51pm

dann

Beginner

• Send private message

kader kartımı yüklenin kredi kartlarına :D
Fazla yüklenme belin ağrımasın:D
PublicEnemy/DanN

KİNG WARRİOR

TUĞRA

5

Saturday, April 5th 2014, 12:54pm

53 Lv Altındakilere Kader Kartı Birikiyor :D :D Benim 12 Lvl Carda Suan 59 K Kader Kartı Birikti Ne Yapacagımı Bilmiyorumki :D: D

6

Saturday, April 5th 2014, 12:54pm

Quoted from "muxina"

Quoted from "major2121"

kader kartımı yüklenin kredi kartlarına
Fazla yüklenme belin ağrımasın

yüklenelim demedim yüklenin dedim :/

7

Saturday, April 5th 2014, 1:47pm

Screeamy

Trainee

• Send private message

Öncelikle türkçe öğretmenin ellerinden öperim kader kartı değil kader işareti olmasın Ayrıca o kader işareti bazı görevleri hemen bitirmeye yarıyor onun dışıında özelliği yok.

8

Saturday, April 5th 2014, 5:07pm

Cisco Saçmalamanın Bir Anlamı Yok . Efendilik Erdemdi Ağzımı Açayacam Sana .Yanlış Yazılmış Olabilir . Benim Aklımda Öyle Kaldı . Sağol Yinede Ne İşe Yaradığını Yazmışsın .

9

Saturday, April 5th 2014, 10:19pm

Screeamy

Trainee

• Send private message

Cisco Saçmalamanın Bir Anlamı Yok . Efendilik Erdemdi Ağzımı Açayacam Sana .Yanlış Yazılmış Olabilir . Benim Aklımda Öyle Kaldı . Sağol Yinede Ne İşe Yaradığını Yazmışsın .
İnsanlara yanlış bilgilendirme yazdığın için böyle yazdım. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana iyi forumlar.

10

Sunday, April 6th 2014, 1:02pm

Kader kartları düşük seviyeler için çok güzel bir sistem. Görevinizi bir anda bitirmenizi sağlıyor, görev kitapcığını açıp biraz kurcalarsanız görürsünüz zaten :D

11

Sunday, April 6th 2014, 1:05pm

peliyeke

Beginner

Occupation: tapınak

• Send private message

vallamı kç ıncı seviyeler için 45-55 varmı

12

Sunday, April 6th 2014, 1:12pm

sacrifice

Beginner

• Send private message

Düşük level olmana gerek yok her zaman kullanabileceğin bir sistem ve arkadaşın belirttiği gibi Kader İşareti'dir ismi :) Oyunda bu sistemi anlatan bir popup çıkıyor zaten ipucu olarak ;)

13

Monday, April 7th 2014, 7:09am

her görevi bitirip teslim ettiginizde belli bir kader karti alirsiniz ( etkisiz olarak gelir )
sonra bunlar NND den alacaginiz tomarla etkin hale getirip bazi görevleri hemen bitirmenizi saglar

14

Tuesday, April 8th 2014, 8:00pm

vallamı kç ıncı seviyeler için 45-55 varmı
Var, 60. seviyede yok oda son seviye olduğu için :) XP barına fareyi getirdiğinizde görebilirsiniz kader kartlarınızın kaçtane olduğunu :)

Rate this thread