Dear visitor, welcome to Allods Online Forum.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Birlik Araniyor
OYUNDA YENİ DEĞİLİM ESKİ OYUNCUYUM P2P SERVERİNDE İMP DE OYNUYORUM BİRLİĞİ ALABİLECEK BİRİ VARMI ACABA
şu anda herhangi bir memurumuz açık değil ama bizim birliğe gelebilirsin HyperBeast nickim arkadaş olarak ekle beni memur geldiğinde söyleyim ben
birlik liderimiz ramazand şu an online pm atarsan oyundan alır birliğe
Kuzey'i birliğe almak, birlik olarak yaptığınız son şey olabilir. Zira en son bizim Türk birliğimize girdiğinde iki hafta içinde birlik dağılmıştı.
merhaba arkadaşlar abonelik server ne durumda eğlencelimi ben eski bir oyuncuyum çok eski normal serverdaki bineklerim felan geçiyormu abonelik gerektiren sunucuya yoksa orda her şey 0 dan mı başlıyacak ilginiz için teşekkürler
büyücü Rystall
savaşçı irontown
imparatorluk
rush-Them
sıfırdan başlıyorsun p2p de.
imparatorlukta 2 birlik vardı ittifaktada 2 tane vardı düzgün birlik hatırladığım kadarıyla.
son patch hakkında hiç bi bilgim yok kredi kartıyla ödemeyi kabul etmeyince zormaladım öyle bıraktım.
hımm tmm ilgin için tşkler
büyücü Rystall
savaşçı irontown
imparatorluk
rush-Them
durum nasıl serverda başlasam mı tekrar bilemedim

bide eskilerden kimse var mı ? serkan ben oyundaki isim SEQO , TOPRAK