Dear visitor, welcome to Allods Online Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.
This post has been edited 1 times, last edit by "Drakdish" (Apr 10th 2014, 5:58pm)
biraz empati yapın efendim... herkese açık bir ortamda kaba bir dil kullanmayın lütfen... muhakkak ellerinden geleni yapıyorlardır...Bu amk oyununda ilgelenen kimse yok dimi türk oyuncularla adamlar iş yapmamak içinmi sunucuları birleştirdiler eski karakteri geçtim kristalleride istemiyorum yeni karakter açtm şimdide oyuna giremiyoruz bakım dedğin 2 saat max sürer türkiyede bununla ilgilenen kimse yok adım gibi eminim rezillik amınakoydular güzelim oyunun piç ettiler
arkadaşım ben bu oyunu 3 senedir oynuyorum herşey çok güzel giderken sunucuları birleşticez ayağına genel olarak bakarsan binlerce kris hiç oldu verilen emekler boşa gitti eski moderatörlerden kimseye ulaşamıyosun adamlar iş bıraktı resmen böyle bişe olmamalıydı bu kadar kullanıcı varken ayıp yani bu kaba dili hakettiler bence
Alıntı sahibi "rainbearingg"
Bu amk oyununda ilgelenen kimse yok dimi türk oyuncularla adamlar iş yapmamak içinmi sunucuları birleştirdiler eski karakteri geçtim kristalleride istemiyorum yeni karakter açtm şimdide oyuna giremiyoruz bakım dedğin 2 saat max sürer türkiyede bununla ilgilenen kimse yok adım gibi eminim rezillik amınakoydular güzelim oyunun piç ettiler
biraz empati yapın efendim... herkese açık bir ortamda kaba bir dil kullanmayın lütfen... muhakkak ellerinden geleni yapıyorlardır...
konuda haklısın kardeşim ben sadece yazıda kullandığın dili eleştirdim...arkadaşım ben bu oyunu 3 senedir oynuyorum herşey çok güzel giderken sunucuları birleşticez ayağına genel olarak bakarsan binlerce kris hiç oldu verilen emekler boşa gitti eski moderatörlerden kimseye ulaşamıyosun adamlar iş bıraktı resmen böyle bişe olmamalıydı bu kadar kullanıcı varken ayıp yani bu kaba dili hakettiler bence
Alıntı sahibi "rainbearingg"
Bu amk oyununda ilgelenen kimse yok dimi türk oyuncularla adamlar iş yapmamak içinmi sunucuları birleştirdiler eski karakteri geçtim kristalleride istemiyorum yeni karakter açtm şimdide oyuna giremiyoruz bakım dedğin 2 saat max sürer türkiyede bununla ilgilenen kimse yok adım gibi eminim rezillik amınakoydular güzelim oyunun piç ettiler
biraz empati yapın efendim... herkese açık bir ortamda kaba bir dil kullanmayın lütfen... muhakkak ellerinden geleni yapıyorlardır...