You are not logged in.

1

Wednesday, April 9th 2014, 6:21pm

dodo1977

Beginner

• "dodo1977" started this thread

Occupation: Programcı, Developer

• Send private message

Nası oluyor ?

Arkadaşlar sizin için sorun olmayabilir ama ben 2 senedir Allods oynuyorum fakat daha 35 ve 38 lvl çar kasabildim.Dün oyunda 35lvl çarımı kasarken 34lvl Mühendis gördüm. Ben 1 senede 35 kasabiliyorken adam nasıl 3 günde 34lvl kastı ? Bendemi sorun var aceba :) ( 1 sene diyorum fakat gece gündüz oynamıyorum).Aceba adam gece gündüz uyumayıp mı kastı dicem fakat bence imkanı yok. :)
Ben herşeyi denerim, ama sadece yapabildiğimi yaparım..

2

Wednesday, April 9th 2014, 6:23pm

Screeamy

Trainee

• Send private message

şlar sizin için sorun olmayabilir ama ben 2 senedir Allods oynuyorum fakat daha 35 ve 38 lvl çar kasabildim.Dün oyunda 35lvl çarımı kasarken 34lvl Mühendis gördüm. Ben 1 senede 35 kasabiliyorken adam nasıl 3 günde 34lvl kastı ? Bendemi sorun var aceba ( 1 sene diyorum fakat gece gündüz oynamıyorum).Aceba adam gece gündüz
60 level mühendisler geziyor etrafta 34 yapmak ne ki :D

3

Wednesday, April 9th 2014, 6:43pm

dodo1977

Beginner

• "dodo1977" started this thread

Occupation: Programcı, Developer

• Send private message

şlar sizin için sorun olmayabilir ama ben 2 senedir Allods oynuyorum fakat daha 35 ve 38 lvl çar kasabildim.Dün oyunda 35lvl çarımı kasarken 34lvl Mühendis gördüm. Ben 1 senede 35 kasabiliyorken adam nasıl 3 günde 34lvl kastı ? Bendemi sorun var aceba ( 1 sene diyorum fakat gece gündüz oynamıyorum).Aceba adam gece gündüz
Nasıl kasıyorlar anlamıyorum... Adamlar herhalde yemiyor içmiyor oyuna para yatırıyorlar.
Ben herşeyi denerim, ama sadece yapabildiğimi yaparım..

4

Wednesday, April 9th 2014, 10:23pm

Nasıl kasıyorlar anlamıyorum... Adamlar herhalde yemiyor içmiyor oyuna para yatırıyorlar.

Valla ben 2-3 günde 21 level hesap kastım. Sadece bilgi cildi kullan yeter. ve uzun görevde kader işaretini kullan. 2 senede 35 kastıysan sorun sende bence. Ayrıca o gördüğün mühenis tr den olmayabilir sonuçta 2 hafta geç başladık sw ye. :D