You are not logged in.

1

Thursday, April 10th 2014, 4:17pm

Hesap problemi

Öncelikle herkese merhaba.Ben oyun ilk açıldığında Türkiye sunucularından allods online oynamaya başladım.Nickim Classkill idi.55 lv casusum çalınınca,oyundaki bazı oyuncu kitleleriyle olan ideoloji farkımızın da etkisiyle Türkiye'de oynamayı bıraktım ve Avrupa serverlarına geçtim.Orada da Classkill nickiyle başka bir karakter açtım ve oynamaya başladım.Daha sonradan tüm sunucuların birleşeceğine dair haber aldım ve her şey burada başladı.Avrupa serverlarındaki Classkill nickli casusum şu an arkadaşlarımın listesinde 55 level gözüküyor.Fakat benim karakterim 21 level.Bu olaya bir anlam veremedim çünkü 55 casusum çalınınca oyunu bıraktım ve türkiyedeki hesabım çalındığı için onu ortak portala taşıyamadım.Kafam çok karışık ve ne olduğunu tam olarak anlayamadım.Lütfen birileri bana yardım etsin.Tabi edilebilirse.Şimdiden ilginize teşekkürler ve iyi forumlar.

2

Thursday, April 10th 2014, 4:32pm

Normalde senin nickten hem tr hemde yabancı serverde olduğu için kafaniz karısık.yani belki ya trde senin Carin ismi değişti yada o yabaci serverdeki arkadasin oyuna başlama tarihi diiznkinden önce.son güncelleme notlarini okurdaniz daha iyi anlarsin
Bu hesabımı artık kullanmıyorum.Şuan kullandığım hesap : KenanReiz

3

Thursday, April 10th 2014, 4:44pm

Bu arada çalınan karakterin isminin Elderwolf olduğunu hatırlamakla birlikte hatırladığım o an girdiğim şokla beraber ne kadar beyinsiz olduğumu bir kez daha anlamış bulunmaktayım.Çalınan Elderwolf nickli karakterimdi ve demin onu arkadaş olarak eklemeyi deneyince 55 lv okçumun o olduğunu farkettim.Sanırsam isim aktarımı olarak bir yanlışlık yok bu tamamen benim salaklığımdan kaynaklanıyor.Şimdi tek derdim çalınan karakteri nasıl geri alabilirim veya bunun bir yolu var mı ? Verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim :D