Abi zamanla hepsi düzelecek emin olabilirsiniz biraz bizlerin elinde.kimse eglenmek istemiyor galiba![]()
ayrıca bütün sucunular birlesti ama halen su oyunun forumundaki rekor user
cok ilginc cok![]()
Quoted
165 kullanıcı forumu geziyor
96 Üye (5 görünmeyen) ve 69 Misafir - Rekor: 516 Kullanıcı (Wednesday, March 19th 2014, 8:40pm)
ufak caplı bir günceleme olabilir
güncelleme gelmiş ve oyun sunucusu kapanmış şimdi haberim oldu arkadaşlar sizde de aynısı var mı sadece bende mi böyle![]()
This post has been edited 1 times, last edit by "xangle240tr" (Apr 17th 2014, 3:00pm)
birazda bizim elimizde kismina katiliyorum bunda sikinti yokAbi zamanla hepsi düzelecek emin olabilirsiniz biraz bizlerin elinde.kimse eglenmek istemiyor galiba![]()
cok ilginc cok![]()
Quoted
96 Üye (5 görünmeyen) ve 69 Misafir - Rekor: 516 Kullanıcı (Wednesday, March 19th 2014, 8:40pm)
türkiye coma :drakdishbirazda bizim elimizde kismina katiliyorum bunda sikinti yokAbi zamanla hepsi düzelecek emin olabilirsiniz biraz bizlerin elinde.kimse eglenmek istemiyor galiba![]()
cok ilginc cok![]()
Quoted
ama oyun icinde sürekli para verenle vermeyen arasinda ucurumlar olmasi her 6 ayda bir karakterlerin degistirilmesi ( karakterler arasinda dengesizligi saymiyorum bile ) oyunda yeni seyler geliyor adam gibi bir aciklamanin yapilmamasi off SIKILDIM bunlari yazarsam daha coook uzar gider
Alman COMA : Fayne
Ingiliz COMA : Wraith02
Fransiz COMA : Reira
Türkiye COMA : Where is the turkish COMA
COMA : Community Manager = Topluluk Müdürü
o süper moderatör türkiye sorumlusu yok suantürkiye coma :drakdishbirazda bizim elimizde kismina katiliyorum bunda sikinti yokAbi zamanla hepsi düzelecek emin olabilirsiniz biraz bizlerin elinde.kimse eglenmek istemiyor galiba![]()
cok ilginc cok![]()
Quoted
ama oyun icinde sürekli para verenle vermeyen arasinda ucurumlar olmasi her 6 ayda bir karakterlerin degistirilmesi ( karakterler arasinda dengesizligi saymiyorum bile ) oyunda yeni seyler geliyor adam gibi bir aciklamanin yapilmamasi off SIKILDIM bunlari yazarsam daha coook uzar gider
Alman COMA : Fayne
Ingiliz COMA : Wraith02
Fransiz COMA : Reira
Türkiye COMA : Where is the turkish COMA
COMA : Community Manager = Topluluk Müdürü