You are not logged in.

1

Sunday, April 20th 2014, 7:00pm

Waaagh

Beginner

• "Waaagh" started this thread

• Send private message

Oyuna girişte hata

http://i.hizliresim.com/glAL90.png

Resimin sağ tarafında gözüken hataları 2 gündür alıyorum fakat bu oyuna girmeme engel olmuyordu. Evete ard arda basıp geçiyordum. Bugün Soldaki Update sistem hatasını aldım ve artık oyuna giriş yapamıyorum. Oyunu kapatıp açtım ve artık bu hatayı almaya başladım. Hiçbir değişiklik yapmadığım halde. Bu hatanın nedeni nedir?

Birde My.com GAMES portalını indirip ordan oyunu başlatmayı denedim , bu seferde oyun açılırken Application data hatası veriyor. Savaşıda kaçırdım, yardımcı olabilcek var mı?
https://www.youtube.com/watch?v=JXCLtD5batc

2

Sunday, April 20th 2014, 7:17pm

komut dizisi hatası bende de var. çözüm gelirse iyi olur. ben de evet deyip geçiyorum çünkü :/ sıkıntı çıkmaz inş
►Dıkşın◄

Yok Arkadaş. Ben Konuşuyorum İngilizceyi.Mençistırın Köylüsü Anlamıyosa Ben Naapiym?

"What you have are bullets, and the hope that when your guns are empty I'm no longer be standing, because if I am you'll all be dead before you've reloaded."-V

3

Sunday, April 20th 2014, 7:24pm

Ben o hatayı oyunu silip baştan yükledikten sonra düzeltmiştim.
Bu hesabımı artık kullanmıyorum.Şuan kullandığım hesap : KenanReiz

This post has been edited 1 times, last edit by "Quantic" (Apr 20th 2014, 9:12pm)

4

Sunday, April 20th 2014, 8:49pm

WasLey

Intermediate

• Send private message

Bendede komut dizisi hatası çıkıyor evet diyip geçiyorum şuana kadar bir problem çıkmadı.Çeşitli sorunlarla karşılaşmamak için oyunu baştan kurmak istemiyorum. :S

5

Tuesday, April 22nd 2014, 4:57pm

cindybella

Beginner

Occupation: işsiz

• Send private message

bu bendede oluyordu bugün oyuna girmeye çalıştım ama giremedim.bende tüm allodsu sildim ve tekrardan yükledim ama burdan indirmedim eskisiydi sanırım.herneyse indirdim aynı hataları verdi sonradan burdakini indirdim ve burdakini indireceği zaman sayfa açılıyorya hani yüklemeyi gösteren yerin hemen altında eskiyi buraya taşı yazısı var ona hemen tıkladım.ve eski allosu buraya aktardım evete bastım anında eskisini buraya yükledi ve şimdi oyuna rahatlıkla girebiliyorum sorun ortada kalktı düzeldi butür yazılarda çıkmadı..