You are not logged in.

Dear visitor, welcome to Allods Online Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

1

Monday, May 1st 2017, 3:58pm

Allods hala oynamaya değer mi?

Merhaba.
Ben uzun süre önce Allods oynuyordum ve PvE sevdiğim için oyuna hiç para yatırmamama rağmen oldukça keyf alıyordum. Maksimum levele, ki sanırmı 65'ti o aralar, 60'ta olabilir, ulaştıktan sonra item kasma işleri falan güzel gidiyordu ama sıkıntı yaşamaya, taşlarımın olmadığını böyle bir yere varamayacağımı falan söylemişlerdi. Yinede keyif alarak oynuyordum.

Ardından bilgisayarım bozuldu. Üzerinden neredeyse bir yıl geçti, birtakım olaylar oldu, engel oldular. Bir ay kadar önce bilgisayar tekrardan ve şu sıralar canım çok eski tip MMORPG çekiyor. Ki bu da Allods. Ama hesabım hakknıda hiçbir fikrim yok. Yani şifrem ve kayıtlı epostanın şifresi vesaire. En baştan başlamam gerekecek. Değer mi?

Para yatırmayacağım. Para yatırmadan ilerlemek mümkün mü, oynadığıma değer mi? Yoksa başka bir şeyler mi arayım...

2

Monday, May 1st 2017, 4:26pm

p2p serverı olabilir fakat f2p serverda para yatırmadan gelişmen imkansız !!!!!!

3

Monday, May 1st 2017, 8:42pm

ironist

Trainee

Occupation: Professional Procrastinator

• Send private message

Free2Play'de para yatırmadan bir yere kadar ilerleyebilirsin; ama o yere geldiğinde de tıkanırsın. F2P'de en son 4 sene önce oynadığım için şu anki patch'te düşük seviye taşlarla zor ada yapabilir misin, yapamaz mısın bilmiyorum. Ama yaptığın damage doğal olarak az olacağı için grup bulmakta zorlanabilirsin. Diğer yandan KoE'deki görevleri yapmakta da zorlanabilirsin.

Pay2Play'de ise aylık 10€ (35-40 tl arası bir fiyat) yatırarak oyunun keyfini istediğin gibi çıkarabilirsin, çünkü P2P'de taş yok, savaş bineği yok, d5 yok. Oyundaki herkes eşit. P2P'nin tek problemi oyuncu maalesef. Ama sen PvE'den zevk alıyorsan fazla oyuncunun senin için bir önemi yoktur diye düşünüyorum. Yine istediğin gibi zor adaya gidebilirsin 5 kişi bulup.

Her ay 40 lira verip P2P'de taş derdi olmadan dilediğin gibi oynamanı şahsen tavsiye ederim. Son olarak yeni bir hesap açtığın zaman 1 haftalık ücretsiz abonelik hediye ediliyor. Hiç olmazsa bir dene derim. İmparatorluk tarafında Brotherhood Türk birliği var, sana yardımcı olurlar
Rave

4

Wednesday, May 3rd 2017, 9:26am

CypRush

Beginner

• Send private message

Tabiki oynamaya deger pvp bakimindan belki cok zevk alamazsn fakat pve her turlu yaparsin oyuna para vermedende oynayan baya kisi var hem ittifak tarafinda hem imp tarafinda

5

Wednesday, May 3rd 2017, 9:54am

Oynarsam P2P'de oynayamam F2P Sunucuda çok Türk var mı? Türklerden oluşan minik bir grupla eğlenceli çünkü oyun.
Öbür türlü mob keserken sıkar bir süre sonra.

6

Wednesday, May 3rd 2017, 10:57am

CypRush

Beginner

• Send private message

Ya en kotu imp ve ittifak tarafinda para yatirmayan TÜRK guildleri var ortalama 15 20 kisi her zaman online bu ittifak tarafinda daha fazla ve oyun cok zevkli oluyor