Dear visitor, welcome to Allods Online Forum.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Sevgili arkadaşlar öncelikle bize gelen sorunların başında oyunda kasma gibi sıkıntılar cok geliyor bunun içinde benim kullandıgım bir programı paylaşmak isterim kurulumu kolay ve gayette rahat oyunumu oynuyorum.(http://advanced-systemcare.tr.softonic.com/) Link bu az Çok kurulumunu anlatayım zaten Türkçe kullanımı da çok kolay. görüntü 1'de bütün kutucukları işaretleyip bilgisayarınızı taratınız.Bölünmüş dosyaları vb. gibi şeyleri onarıp size işlem bittikten sonra sonlandır diye buton gelir.Görüntü 2'de ise turbo güç butonuna basınız burda ram ı serbet bırakıp sadece oyuna agırlık veriyor.Görüntü 3'de ise alet çantası butonuna tıklayınız ve orada oyun güçlendirici tuşuna basınız.Acılan bölümde görüntü 4'de ekle tuşuna tıklayıp ALLODS ONLINE yı seçiniz.Sonra güçlendir çalıştır tuşuna basıp oyuna giriniz.Farkı göreceksiniz.Aklınıza takılan sorularınızı bekliyorum iyi oyunlar.
Bu hesabımı artık kullanmıyorum.Şuan kullandığım hesap : KenanReiz
This post has been edited 1 times, last edit by "hectormali" (Aug 14th 2015, 3:33pm)