Dear visitor, welcome to Allods Online Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.
This post has been edited 1 times, last edit by "Lisad" (Nov 10th 2017, 4:51pm)
Selamlar,
Öncelikle hayırlısı olsun.
Equilibrium serverının tekrar canlanması için ne gibi bir çalışma içerisindesiniz ?
Selamlar,
Öncelikle hayırlısı olsun.
Equilibrium serverının tekrar canlanması için ne gibi bir çalışma içerisindesiniz ?
orda öyle hiç bir işe yaramadan duran takasçı npc bundan sonra pizza kraker satacak. içindende taso çıkacak. duyan gelecek...
sylvesterlı taso çıkarsa haber ver 2 tane tweetyli taso veririm karşılığında.![]()
(bak gördünmü şimdiden başladı canlanma)
Eskiden yapılan yanlışların, eskiden yapılan hataların devri yeni yönetim ile tarihe karışmıştır. Ve inanın yeni yönetimde bulunan arkadaşlar her an forumda ve oyunda aktif durumdalar. Gerekli yardımları gerekli uyarıları ben dahil tüm arkadaşlarım yapmakta ve yardımlarda bulunmaktayız.tasolar ne zaman geliyor tasolar? yok mu bir haber?
çok insanın hakkı yendi orası çok doğru.
bunu açık açık söyleyeceğim kimsede kusura bakmasın bir çok oyuncu hiç suçsuzken bi kaç tane mod 1 tane "staff" yüzünden banlandı, bir çoğunu tanıyordum. özellikle imparatorluğun yarısı banlandı ittifaka pek dokunan olmadı. şimdi bedava full hesap verseler yine dönmem diyor konuştuğum eskiler. e haliyle bizim içinde oyunun pek keyfi kalmadı. yıllarca emek verdiğimiz para harcadığımız hesaplar 3-5 ağır "cash"ciye çerez olmaya başladı. oynamayı bilmene falan gerek yok artık. en sağlam sınıfa geçip parayıda bastınmı en iyisi sensin. hadi muhabbet için takılalım buralarda desek adam yok.
işiniz çok zor çok
herşeyden önce sabır diliyorum, bu 1
2incisi umarım yeni modlarda 1 kaç aya olayın içine girince eskiler gibi oyunun sahibi tavrına bürünmezler, buda 3.
Merhabalar...Talent calc ile ilgili bir çalışma olacak mı? Bayağı uzun zamandır yenilenmedi