You are not logged in.

1

Sunday, December 3rd 2017, 10:02pm

Oyuna Giriş Sorunu

Merhabalar, teknik desteğe başvurdum ancak ne zaman cevap alacağım kesin değil o yüzden belki aynı sorunu burada da yaşayan olmuştur diye konusunu açıyorum.

Steam üzerinde Smugglers Paradise (p2p) serverde oynuyorum. Oyuna girişte hata vermeden oyun kapanıyor.
https://support.my.com/games/kbPage/137/ bu başlık aldındakileri denedim nafile.

yeniden sistem kurulumu(format) yapıp sadece oyunu yükledim sorun devam ediyor.
tam şurada kapanıyor:

This post has been edited 1 times, last edit by "user_9171659" (Dec 3rd 2017, 10:07pm)

2

Sunday, December 3rd 2017, 10:13pm

• Send private message

Oyuna birde diğer alternatifleri deneyerek girmeye çalış.Mesela Allods Online'ın kurulu olduğu klasörü bul ve şu adımları takip et
''MyCom==Allods Online TR == Bin==Launcher'' Teşekkürler.

3

Sunday, December 3rd 2017, 10:18pm

Oyuna birde diğer alternatifleri deneyerek girmeye çalış.Mesela Allods Online'ın kurulu olduğu klasörü bul ve şu adımları takip et
''MyCom==Allods Online TR == Bin==Launcher'' Teşekkürler.
Hesabım steam'e bağlı olduğundan manuel launcerde steamle giriş seçeneği yok bu yüzden tek şansım steam üzerindeki launcerden girmek. Teşekkürler. Aslında steam hesabımızı normal e-postalı hesaba çevirebilsek bu gibi sorunlardan kurtulacağız. Steam ile çok sorun yaşıyor bu oyun.

4

Sunday, December 3rd 2017, 11:38pm

• Send private message

Anladım.Aldığın hatayı diğer ekip arkadaşlarımla da gözden geçirip sana en kısa zamanda haber vereceğim.Fakat siz oyuncularımızın bu gibi konularda Teknik Destek Ekibinden bilgi almanız daha doğru olur ki sen bunu zaten yapmışsın , sana en kısa sürede döneceklerine eminim.
Teşekkürler :)

5

Monday, December 4th 2017, 12:36pm

Beklemeye devam

This post has been edited 1 times, last edit by "Instinct" (Dec 4th 2017, 3:23pm)

Rate this thread