Eleştiriye her zaman açık bir Yönetim ve bu Yönetimin de bir parçası olarak teşekkür ederim. Hakaret içermeyen veya eleştirinin dozunu kötü niyetli kullanmayan tüm herkese de teşekkür ederiz. Yapılan eleştiriler her zaman dikkatlice takip edilir oyun kuralları çerçevesinde oldukça da kayda değer olanları yetkili mercilere iletilmektedir. Hataları ve olması gerekenleri de eleştirileri de dikkate almaktayız. Tekrar tüm oyuncu arkadaşlarımıza sabırlarından dolayı teşekkür ederiz.yazdığım yazıları incelersen saygı çerçevesinde yazıyorum küfür edecek kadar basit biri değilim yaşla olgunluk geliyor anlarsın 2.si ben burada kendım ıcın değil madur arkadaşlara karşı sorumlu hissettiğim için yazıyorum benle uzaktan yakından alakası yok bu işin. cevap olarak evet hoşuma gitti çünkü hatalarının farkına varıp madur arkadaşlara değerli bir hediye sunumu yüz güldürücüdür güzel bir gelişmedir diye düşünüyorum şahsım adına. kendi adınıza kızgınlığınız geçmemiş sanırım umarım en kısa zamanda geçer.
Yukardaki mesaj yüzünden forumdan banlandım. Alın size profesyonellikten uzak yeni yönetim. Kimse o atarlı mod şimdi bunu da banlar. Hatta teşekkür edenlerin bazılarının moderatörler olup kendi kendilerine teşekkür ettiklerini düşünüyorum ama neyse diyecek başka birşey kalmadı.3k kri hoşunuza gitti anlaşılan küfürler bitmiş sağolun gelmiş
This post has been edited 2 times, last edit by "Arkona1" (Jan 29th 2018, 10:10pm)
Yukardaki mesaj yüzünden forumdan banlandım. Alın size profesyonellikten uzak yeni yönetim. Kimse o atarlı mod şimdi bunu da banlar. Hatta teşekkür edenlerin bazılarının moderatörler olup kendi kendilerine teşekkür ettiklerini düşünüyorum ama neyse diyecek başka birşey kalmadı.3k kri hoşunuza gitti anlaşılan küfürler bitmiş sağolun gelmiş