Dear visitor, welcome to Allods Online Forum.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Tanışalım Kaynaşalım
Merhaba, Arkadaşlar Gerek oyunda gerekse forumda Güzel ve Eglenceli zaman geçirdiginizden eminim, Bu köşemizde Oyundaki Nickinizi Hangi Tarafta oynadığınızı ve başınızdan oyun içerisinde Geçen eglenceli anları ve resimleri paylaşabilirsiniz.
.
bir dana ardı ucuyodu özledik onu
<<<<<<<
Dana gelir ya ayıpsın özelden rc veya ts ver
<<<<<<<
Saar sedat vardı özledik onu be nezebde bankanın orda demirlerin üstüne çıkar çarı akşama kadar afk bırakırdı
Bu hesabımı artık kullanmıyorum.Şuan kullandığım hesap : KenanReiz
ben tropik ada etkinliğini çok özledim yengeç yemi toplardık kelebek toplarken yarışırdık armağan satardık binek çıkması için armağanları biriktirirdik
sahi gelmicek mi tropik ada bir daha
ben tropik ada etkinliğini çok özledim yengeç yemi toplardık kelebek toplarken yarışırdık armağan satardık binek çıkması için armağanları biriktirirdik sahi gelmicek mi tropik ada bir daha
.
ben tropik ada etkinliğini çok özledim yengeç yemi toplardık kelebek toplarken yarışırdık armağan satardık binek çıkması için armağanları biriktirirdik
sahi gelmicek mi tropik ada bir daha
ah be 1 1.5 yıl oncesini hatırladımda bi çoğu kişi 51 di ben daha 35 dim tabi tank dım o zamanlar tropik ada gelince aha bilgi cildi kasacam derdim cok eskiden zephora vardı bana hep ilimler cildi verirdi
ben tropik ada etkinliğini çok özledim yengeç yemi topla
MAGE
23lv ken vahşi-cun felan giriyoduk çok zevkliydi nerde o günler
Sweethunter
Eskiden goblinbolde ünlüydük
This post has been edited 1 times, last edit by "WasLey" (Aug 2nd 2017, 9:51am)
ben sunucular birleşmeden önceki türklerin cirit attığı novogradı özledim hatta bazen sabahın köründe girerdim bir kaç oyuncu afk görür duygulanırdım
tropik ada geri gelsin ne olur ya
mangal partisinden sonra bir tropik ada gelsede serinlesek
Bu günler de geçti.
eskilerde bi Dorlion vardı yaşıyomu bilen var mı ? Onun gibi mezarcı bu oyuna gelmedi bi gün 1 pot istedi verdik hep istemeye başlamıştı
karaoke yapmak için sabahlardık oyunun başında
Eski ittifaktan bir görünüm .
merhaba
merhaba arkadaşlar oyuna dünbaşladım 10 lvl okçuyum..oyunu beğendim grafik olsun oynanabilirlik olsun güzel..hafta içi aksam 6 gbi oyunda olurum hafta sonları gün içi..rc ts kullanan bir guilde katılmak isterim hem sohbet eder tanışırız hemde oyunu beraber oynayıp oyunu öğrenirim..hiç değilse görevleri neler yapacağıma yardımcı olunur boşa kasmamış olurum..
iyi forumlar..
nick:Yesil
Merhaba, Aramıza hoş geldin ozaman iyi eğlenceler.
İyi Forumlar..
.
aramıza hoş geldin oyuna çok çabuk alışırsın umarım
benim vazgeçemediğim oyunlardan bitanesidir iyi eğlenceler
umarım iyi alışırsın ben imparatorlukta bulabilirsin(takılı olduğun görevler olursa yardım ederim)
Merhaba arkadaşlar
İsmim Faruk, yaşım 17
Gözlerimin rengini bilmiyorum :G
Taliplerimi bekliyorum
Allods Online hakkında uzun bir geçmişe sahibim. Oyun Türkiye'ye ilk geldiği zamanlar kaydımı yaptırdım ve uzun bir süre oynadım. Oynadım oynamasına da 55 Yamasından önce oyunu bıraktım. Şimdi Allods'a geri döndüm, İttifak tarafında "Cookieverse" adlı ozan karakterimle eğlenceli bir şekilde gelişiyorum
İttifak-Ozan [CookiVerse]
benim en çok merak ettiğim bir şey var oyunda takvime baktım bulamadım bu bizim eski Tropik Ada etkinliği haziranda yine gelecek mi??