You are not logged in.

1

Saturday, April 14th 2018, 12:04pm

Sizce yardım edilmeli mi?

arkadaşlar equilibrium serverında oynayan turk arkadaşlarımız oyuncu sayısının düşüklüğü nedeniyle çok madurlar ve oyuna ciddi miktarlarda para yatırmışlar. new frontier serverına dahil olmak ısteyenler vra 1 kereye mahsus arkadaşların madur olmaması adına onlara bu servera geçiş hakkı tanına bilinirmi sizce yönetimin bu konuda onlara yardımcı olmaları gereklımidir çünkü taş bile basmışlar ne savaş girebiliyolar ne bir etkınlık yapabiliyorlar. buraya geçmeleri mumkun ve guzel olurmuydu. saygılar iyi oyunlar.

2

Saturday, April 14th 2018, 1:20pm

• Send private message

Şu an için böyle bir uygulama söz konusu değil fakat bu konuda herhangi bir değişiklik olursa bilgilendirme forum üzerinden yapılacaktır.

3

Saturday, April 14th 2018, 1:28pm

istenilen ivmeyi yakalayamadıgından server misyonunu başaramamış baştaki cazibesiyle oraya çekilmiş kişiler madur olmuştur ki orada ki playerların sıkıntısını muhakkak daha da iyi biliyorsunuz pozisyonunuz gereği. belki sizlerin yardımıyla gerekli yerlere sıkıntılar iletilebilir bu arkadaşların bu sıkıntısı atlatılabilir ve hayırlı işler söz konusu olur diye umut edıyorum. geçtiğimiz aylarda ruslarda 2 server birleşmişti burda da böyle bişi olursa ne mutlu o arkadaşlara ^^ şahsi yorumlarınızı alıyım resmiyeti kenara koyup :D saygılar iyi oyunlar :)

4

Saturday, April 14th 2018, 2:34pm

• Send private message

Forum üzerinde bazen gerçekten güzel öneriler geliyor. Ancak bu gibi bir uygulamanın iki taraftaki güç dengesinin ciddi anlamda farklı olmasından dolayı biraz garip duracağı kanısındayım.Yine de böyle bir uygulama düşünülebilir.
İyi Forumlar.

5

Saturday, April 14th 2018, 4:43pm

bence 1 kereye mahsus oradan newfrontiera bir geçiş hakkı olursa bu arkadaşlar çok sevinir diye düşünüyorum :) aslında 2-3k krilik bi mahfaza olabilir böyle yapsa yonetim geçme adına herkes mutlu olur gibi gelıyor :D oradaki arkadaşlardan dinlediğim kadarıyla cok memnun olurlar nacizane yorumum :)

6

Saturday, April 14th 2018, 10:27pm

• Send private message

Önerilerin için çok teşekkürler. Bunu üstlerimle paylaşacağım.