You are not logged in.

1

Friday, January 25th 2019, 7:06am

F2P de oynayan kişiler neden Hala P2P oynamıyolar anlamış değilim.

Arkadaşlar F2P serverında her 2 3 haftada bir mahfaza çıkarılmakta ve bu mahfazalara oyuncuları muhtaç bırakan bi sistem var F2P serverında. Hala P2P oynamamak için geçerli sebebiniz nedir gerçekten merak ediyorum. Dur durak bilmeyen bi mahfaza sistemi var iken taştan bahsedemiyorum bile çünkü 1 adet 12. Seviye taş duyduğum kadarıyla 9 bin tl ye gelliyormuş . Altın tozu hariç . Bence P2P'e geçerse F2P tayfası hem daha da eğlenecektir hemde bileğinin yeteneğinin gücünü konuşturacaktır diye düşünüyorum .

2

Friday, January 25th 2019, 7:19am

Arkadaşlar F2P serverında her 2 3 haftada bir mahfaza çıkarılmakta ve bu mahfazalara oyuncuları muhtaç bırakan bi sistem var F2P serverında. Hala P2P oynamamak için geçerli sebebiniz nedir gerçekten merak ediyorum. Dur durak bilmeyen bi mahfaza sistemi var iken taştan bahsedemiyorum bile çünkü 1 adet 12. Seviye taş duyduğum kadarıyla 9 bin tl ye gelliyormuş . Altın tozu hariç . Bence P2P'e geçerse F2P tayfası hem daha da eğlenecektir hemde bileğinin yeteneğinin gücünü konuşturacaktır diye düşünüyorum .
+1
Epilogue Smuggler Paradise
Engineer Empire Side/Utopie

3

Friday, January 25th 2019, 11:31am

9bin tl kader kartına bas full 13 olursun kristal parcanda artar orda bi hesap hatası var :) bir arkadasım35k kriyle kaderkartından full 11 oldu tabi+ altın tozu maliyeti arkadaşlar etkinlikleri takip etmessenız x6 x7 katına alırsınız urunlerı

4

Wednesday, January 30th 2019, 5:09pm

Oyun çok iyi, grafikleri 2019'a göre yeni çıkmış oyunlar kadar hoş, oynanış classlar ırklar vb her şey güzel. Fakat gördüğüm kadarıyla oyuncu sayısı çok az. Tr deki mmorpg oyuncu sayısı çok fazla. Bunu diğer oyunlarda görebiliyoruz. Yeni sw açılan p2w bir mmorpg var hepimizin bildiği. Onda şuan nereden baksanız en az 30 bin online vardır. Oyun ağır p2w olmasına rağmen bu kadar kişinin oynamasının tek sebebi ticaret ve reklam. Allods un adıda p2w diye anılıyor ve insanlar allods yerine o malum oyunu tercih ediyor çünkü oyun olarak değil ticaret olarak bakıyorlar. Öte yandan allods da p2p sunucu açılmış ve aylık ücretide gayet uygun. Şimdi şu sunucunun boş olmasının tek nedeni reklamının yapılmamasıdır diye dşünüyorum. Reklamını yapacaksın 2 haftalık herkese bedava süre verip oyununu denettireceksin p2p sunucusu rahat 3-5 bin online ı görür. Bende eskiden çok az oynamıştım allodsu şimdi tekrar bir indirip bakıyorum. Oyuncu sayısı çok az diyorlar, eğer bu kadar az oyuncu varsa tekrar bırakacağım. Umarım yakın zamanda güzel bir reklam kampanyası yapılır. Türkçe, klasik mmorpg oynanışı, farklı ırklar ve classların olduğu başka bir mmorpg daha yok.

5

Thursday, January 31st 2019, 12:08am

oyuncu sayısı fena degil çokta değil ama tabi daha kalabalık olması gerekiyor tabi. bunun için bir iki önerilerimiz oyuncu olarak oluyor fikir olaraktan ^^