Dear visitor, welcome to Allods Online Forum.
If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works.
To use all features of this page, you should consider registering.
Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process.
If you are already registered, please login here.
Tikra Rika Mağarası
46 lvlda bir görev var bir yapamadım 49 lvl olmama rağmen 3. vahiyde ölüyorum nasıl yapılcağını bilen varmı
Merhaba, Tika Rika Mağarası Görevlerinde zaten sana tanıtım için gerekli kolaylıklar sağlanıyor, Her etap farklı farklıdır ve sana verilen sikil ve özellikleri doğru zamanda veya sana verilen zaman sürecinde yapman kendin kavraman lazım tek kişilik olduğundan dolayı kendin yapman gerekecek.
İyi Forumlar..
.
3. vahiyde tek can basma verdikleri için oda 30 saniyede bir olduğu için ölüyorum biraz açıklayabilirmisiniz
Gereken simya esanslarını al yanına öle dene astral şifa iksiri gibi muzayede den bakabilirsin
Bu hesabımı artık kullanmıyorum.Şuan kullandığım hesap : KenanReiz
3. vahiyde tek can basma verdikleri için oda 30 saniyede bir olduğu için ölüyorum biraz açıklayabilirmisiniz
Tek can basma vermiyor görev bitene kadar belli sürelerle sürekli kullanılıyor yenilenme zamanını takip etmelisin.
.
►Dıkşın◄
Yok Arkadaş. Ben Konuşuyorum İngilizceyi.Mençistırın Köylüsü Anlamıyosa Ben Naapiym?
"What you have are bullets, and the hope that when your guns are empty I'm no longer be standing, because if I am you'll all be dead before you've reloaded."-V
kaç lvlde reen açılıyo
Vahiy adasını bitirince tika rika yapıp reen açıyorsun.
Tek can basma vermiyor görev bitene kadar belli sürelerle sürekli kullanılıyor yenilenme zamanını takip etmelisin.
tamam işte 30 saniyede bir basabiliyorum moblar arkadan vurunca yavaşlattığı içinde ölüyorum
Gerisi sana kalmış esansını potlarını alıp herkes nasıl yapıyorsa sende yapacaksın başka alternatif yok mobları sana yaklasmadan kesmen gerek sana gelen kısımı.
.