Sie sind nicht angemeldet.

Lieber Besucher, herzlich willkommen bei: Allods Online Forum. Falls dies Ihr erster Besuch auf dieser Seite ist, lesen Sie sich bitte die Hilfe durch. Dort wird Ihnen die Bedienung dieser Seite näher erläutert. Darüber hinaus sollten Sie sich registrieren, um alle Funktionen dieser Seite nutzen zu können. Benutzen Sie das Registrierungsformular, um sich zu registrieren oder informieren Sie sich ausführlich über den Registrierungsvorgang. Falls Sie sich bereits zu einem früheren Zeitpunkt registriert haben, können Sie sich hier anmelden.

1

wcf.global.timeFormatLocalized

  • »LeSoldatMort« ist der Autor dieses Themas

Beiträge: 67

Wohnort: Czech Republic

Beruf: freelance artist

  • Nachricht senden

Game refuses to start

Hello,

I've been having these troubles since last week. The game won't load and gives me this information:



Facts:
- My internet connection is the same as it was when the game was running fine.
- I tried to re-install the game, even to different harddrive but it still doesn't connect.
- Running the game on different computers with my login works just fine.
- Any other MMO runs just fine on my computer.
- I'm not on wi-fi, but stable cable internet connection.

I will be grateful for any helpful advice. If anyone had a problem like this in past and solved it, would be helpful to get some tips :)

Thank you!


2

wcf.global.timeFormatLocalized

use the CMD and try "ping auth.allods.com -t" and see if it pings or not, if it does then you can connect if not try changing the DNS or use a vpn that might work. ty using tracert command as well.
I had an issue with connections before the problem was from my ISP, I recommend you to contact the tech support they can help better.
Titanium
Scout/League/F2P



Bring It On! Cuz I'm Just Gonna Grow Up In The Battle HEY !!


Timed Artifacts: The hidden value
Blanks In Chat?

3

wcf.global.timeFormatLocalized

ping these servers aswell
these are the ones aogame.exe connects to while playing

185.30.178.25
185.30.178.26
185.30.178.27
185.30.178.28
185.30.178.29
188.42.188.20
188.42.188.228

if you have problems pinging them, this will be a hint to the problem which you can forward to support to shorten the whole process...

4

wcf.global.timeFormatLocalized

  • »LeSoldatMort« ist der Autor dieses Themas

Beiträge: 67

Wohnort: Czech Republic

Beruf: freelance artist

  • Nachricht senden

Thank you both! I will be testing the game this weekend. I have succesfully ran the game once through CMD but when I restarted it, it didn't load again... I'll keep trying the other ways :)


5

wcf.global.timeFormatLocalized

Beiträge: 1 349

Wohnort: Wisconsin - USA

Beruf: Destoryer of all things you love

  • Nachricht senden

I remember something from looooong time ago when I played that during Daylight Savings time...sometimes things got messed up and clocks weren't matching and wouldn't allow you to get into game.

Check to make sure CPU clock is matching current time.

Also, Hi LeSoldatMort. ^_^

Saint and I still love our commission. :love:


6

wcf.global.timeFormatLocalized

Hello,

Did you try to launch the game/launcher in administrator mode ?
Sometimes the firewall settings are messed up and need to be reseted (re authorized)
Allods Online Discord
Check out the community chat
----
Rejoignez la communauté sur le serveur Discord Allods Online

7

wcf.global.timeFormatLocalized

  • »LeSoldatMort« ist der Autor dieses Themas

Beiträge: 67

Wohnort: Czech Republic

Beruf: freelance artist

  • Nachricht senden

Oh well, still no luck.

I tried checking the ping and it shows only 185.30.178.25 in the CMD. The last resort might be the DNS.
I remember something from looooong time ago when I played that during Daylight Savings time...sometimes things got messed up and clocks weren't matching and wouldn't allow you to get into game.

Check to make sure CPU clock is matching current time.

Also, Hi LeSoldatMort. ^_^

Saint and I still love our commission. :love:
I changed the time zone and the game ran fine untill I closed it and ... then it didn't start back again. Same problem as the running with CMD, ugh :(
( But ahhhh I'm so happy to hear it about the comm :D I loved working on it, you guys are sweet <3 )


Hello,

Did you try to launch the game/launcher in administrator mode ?
Sometimes the firewall settings are messed up and need to be reseted (re authorized)
Good point! But my computer seems to ignore it, no luck running the game through administrator mode.



Thank you so much for so many solutions and options to solve this, guys! I'll keep trying!


8

wcf.global.timeFormatLocalized

Beiträge: 129

Wohnort: Nederland

Beruf: Pro Slacker

  • Nachricht senden

"libcurl.dll" failed to load

wanted start up game, then got this messege over n over: "libcurl.dll"failerd to load... deleted game And mygames dwnldr etc.. tried reïnstall... same messege..???
?( :?:
gaat niet bestaat niet

9

wcf.global.timeFormatLocalized

Gorgeous

Anfänger

Beiträge: 41

Wohnort: Germany

Beruf: Software Developer

  • Nachricht senden

Im having the same problem since today. Yesterday I was able to play fine but after the update 10.0.02.56.4 I'm no longer able to connect to the server. I did pings, tracert, administrator... everything but it wont let me play.

The only this that was kinda awkward was that when I did the tracert it showed all the hops were fine until it got to some server in amsterdam (probably the AO Server). There it went to a timeout and broke up.

Any suggestions? Already submitted a ticket with all the information but I'm unsure how fast the support is acting in those cases...
Winner Pscionist DE: Gorgeous

10

wcf.global.timeFormatLocalized

Jinn

Fortgeschrittener

Beiträge: 227

Wohnort: Wonderland

  • Nachricht senden


Im having the same problem since today. Yesterday I was able to play fine but after the update 10.0.02.56.4 I'm no longer able to connect to the server. I did pings, tracert, administrator... everything but it wont let me play.

The only this that was kinda awkward was that when I did the tracert it showed all the hops were fine until it got to some server in amsterdam (probably the AO Server). There it went to a timeout and broke up.

Any suggestions? Already submitted a ticket with all the information but I'm unsure how fast the support is acting in those cases...



Edit: Try again, it is over.
^ . ^

Dieser Beitrag wurde bereits 4 mal editiert, zuletzt von »Jinn« (wcf.global.shortTimeFormatLocalized)


Ähnliche Themen

Thema bewerten