You are not logged in.

1

Wednesday, June 4th 2014, 2:04pm

Reenkarne

Reen karakterin öldüğünde tecrübe kaybetmesini oyunun bir kuralı olarak kabullenebiliriz. Fakat bazen öyle durumlar oluyor ki sinir olmamak elde değil. Örneğin tam savaş halindeyken, çok ta rahat kesebileceğimiz bir mobla savaşırken, oyundan atıyor, 2-3 denemede giremiyosun zaten. Girdiğinde de çok geç oluyor!!! Bir bakmışsın ölmüşsün!!! Gitti tecrübeler!!! Bence en azından bu ayarlanabilir birşey. Oyunun ne zaman atacağını bilemiyoruz ki. Ama mutlaka herkez zaman zaman yaşıyordur bunu. Ata karakterde sorun olmuyo da. Zaten atayı kısa sürede yatırabilecek mob yok oyunda. Bunun neden yapıldığını anlıyorum. Engellense bu olay adam tam ölürken neti kapatırsa nerden bilicez gibi bir anlayışla yapılmıştır muhakkak. Fakat şöyle bir çözüm yolu bulunabilir. İnternet bağlantısı gitmediyse ve oyundan (Alt+F4) vs... kapatma yöntemleri ile çıkılmadıysa oyun atmış demektir. Bunun kontrolü yapılabilir. Bu durumda karakter ölse de tecrübe puanı gitmez ve sinirlerimizde haybeye bozulmamış olur :) . Uygun bir çözüm olacağını düşünüyorum.

2

Thursday, June 26th 2014, 9:58am

aynı sorunlar

bende aynı sorunları yaşıyorum oyun gereksiz yere atıyo en gerektiği anda atmıyo mesela genç toprakrada buzun içinden et alırken buzun içine girdi ne kadar uraştıysam çıkamadım ya ne oyun atıyo nede çıkmaz etkisi geliyo çok sinir oldum işte oyunun böyle bir durumda atması gerekir en gereksiz yerde atıyo :cursing:

3

Thursday, June 26th 2014, 10:11am

o değilde hatara aşağı düştüğümüzde pvpde öldüğümüzde exp gitmese çok daha iyi olur bence arenaya hatara reenle girdiğinizi düşünün gitti expler:D yada sağlam bir rakip asheede bayrak açıp sizi kesiyor hiç bir şansınız yok ölümünüz kaçınılmaz...:)

4

Thursday, June 26th 2014, 10:19am

5

Monday, June 30th 2014, 12:07am

shady98

Beginner

• Send private message

asee de sırf xp mizi düşürmek için kutsal adalet yemeye razı oyuncular var en azından 3 lvlden fazla fark olursa PvP de xp gitmesin ?