You are not logged in.

1

Tuesday, June 10th 2014, 9:42am

İnternet Sorunu Allodsda Sadece :(

merhaba arkadaşlar bir sorunum vardı
allodsu indirirken girip çıkarken hep nette sorun oluyo
wifile kaynaklanıyo pcm leptop wifile bağlanıyom
açık gösteriyo ama googleye girmiyo allods inerken güncelleme yaparken
arada güncellemede filan google vb giremiom kapatsam dahi nasıl cözebilirim bu sorunu?

2

Tuesday, June 10th 2014, 10:07am

Discotech

Professional

Occupation: Teknik Destek

• Send private message

Merhaba, Güncelleme ve indirme yaparken bu tür sorunlarla karşılaşmanız normal. Bunun haricinde internette hala sorun yaşıyorsanız internet sağlayıcınızla irtibata geçmeniz lazım, Ayrıca ekran görüntüsünde gördüyünüz gibi ayarlamanız lazım oyun açıkken indirme hızını sınırla seçeneklerini düşürürseniz netinizi daha az etkileyecektir.
İyi Oyunlar.

.

3

Tuesday, June 10th 2014, 10:19am

Merhaba, Güncelleme ve indirme yaparken bu tür sorunlarla karşılaşmanız normal. Bunun haricinde internette hala sorun yaşıyorsanız internet sağlayıcınızla irtibata geçmeniz lazım, Ayrıca ekran görüntüsünde gördüyünüz gibi ayarlamanız lazım oyun açıkken indirme hızını sınırla seçeneklerini düşürürseniz netinizi daha az etkileyecektir.
İyi Oyunlar.

birşey daha soracam benim bi hesabım vardı ama bılmıyorum suan içinde baya bi eşya vardı özel kanattan tut kostumlere kadar onu nasıl bulabilecem yardım edebilecek kimse varmı bu konuda :( bulamıyorum bildigim her hesaba baktım daha olmalı ama bilmiyorum hepsini bu şeye geçirdim ama bulamıyorum o hesabı off :(

4

Tuesday, June 10th 2014, 10:28am

Discotech

Professional

Occupation: Teknik Destek

• Send private message

İnceleme yapılabilinmesi için en azından kullanıcı adı ve ya kayıtlı posta adresi ile destek sistemine ticket atılması şart aksi takdirde bir sonuç alamazsın malesef, posta adreslerini incelemen lazım hesabına ulaşman için.
.

Rate this thread