You are not logged in.

1

Monday, June 16th 2014, 10:56am

Hesap Taşıma

Herkese iyi forumlar oyunu bırakalı yaklaşık 1 sene oluyor. TR serverındaki hesabımın şifresini unuttuğum için şifremi unuttum dedim ve mail hesabıma şifre sıfırlama maili geldi. Maildeki linke bastığımda sadece hesabımı taşı butonu çıkıyor tıklıyorum Allods hesabın My.com hesap bankasına taşındı diyor ve şuanki hesabıma giriş yapıyorum. Acaba bir sıkıntı var mı yoksa 1 sene önceki hesabımla oyuna devam edebilecekmiyim. O kadar indiriyorum oyunu boşa gitmesin. Biraz karışık oldu ancak soru olursa yanıtlayabilirim. ( Hesabı taşırken My.com hesabına kayıt filan oldum aynı mail hesabımla. )

2

Monday, June 16th 2014, 11:00am

Discotech

Professional

Occupation: Teknik Destek

• Send private message

Merhaba, Allods online bünyesinde açılan hiç bir hesabın süre aşımına uğraması yani silinmesi söz konusu olamaz.
Taşıma işlemini tamamladıysanız kullanıcı adınız yerine,mail adresinizi girerek oyuna bağlana bilmeniz lazım.
İyi Oyunlar.
.

3

Monday, June 16th 2014, 11:04am

Ben şifre sıfırlama istediğimde gelen linke tıkladığımda şifremi değiştiremiyorum. Sadece hesabımı taşı butonu var burada oluşturduğum My.com hesabına mı taşınıyor ?

4

Monday, March 16th 2015, 4:38pm

merhaba bende yaklaşık 2 yıldır hesabıma giriş yapmıyorum ve taşımak istiyorum ancak hiç bir link veya taşımaya dair hiç bir şey çalışmıyor 404 not found hatası alıyorum

5

Monday, March 16th 2015, 5:00pm

Selamlar.

Destek sistemine bildirimde bulunmanız gerekiyor.

İyi Forumlar.

6

Thursday, March 19th 2015, 9:49am

Bende yaklaşık 2 yıldır hesabıma giriş yapmıyorum hesaplar taşınmış fakat bende arkadaş gibi 404 hatası alıyorum gerekli yere sorgu bildirimi gönderdim fakat hala bi cevap gelmedi bir an önce oyuna dönmek istiyorum yardımınız için şimdiden teşekkürler ..