You are not logged in.

1

Tuesday, July 22nd 2014, 3:14pm

Büyüye Karşı Dişler

Merhaba arkadaşlar,
Büyüye Karşı Dişler Görevinde:
http://tr.allodswiki.ru/quest/1854198017

Görev normalde kolay bir görev. Ejderhayı koruyoruz ve karşımıza çıkan bizden küçük (2,3 level) mobları keserek ejderhanın yanına gitmelerini engelliyoruz.

Ama iş mistiğe gelince bu görev 1 kelime ile açıklanabiliyor: eziyet.
Neden mi? Bu moblar stun yemiyor, mistiğin alan damagesi yok. Zaten tek atmak mümkün değil. Senden alt tarafı 2 level küçükler. Ne basarsam basayım eninde sonunda gidiyorlar o ejderin oraya.

Evet, mistikte ustalaşmış kişiler, sizden bu konuda yardım istiyorum. Nasıl yaparım ben bu "Büyüye Karşı Dişler" görevini.

2

Tuesday, July 22nd 2014, 4:41pm

Discotech

Professional

Occupation: Teknik Destek

• Send private message

Merhaba
Görevde belli aralıklarla gelen yaratıkları alanı kısıtlı olan sınıfların esans ve yenileme iksirleri ile denemekten başka çaresi kalmıyor yaratıklara alan veya tek atamadıkça görev uğraştırıyor baya, son çare olarak üzerindeki itemlerini mor veya mavi giyerek denemeni öneririm.
İyi Oyunlar.
.

3

Tuesday, July 22nd 2014, 4:50pm

Aslında şuan 46. seviyedeyim. Günlük görevler ile 47 olsam o zaman bunlara tek atabilir miyim?

(Şuan 2 skill atarak alabiliyorum.)

4

Tuesday, July 22nd 2014, 4:59pm

Discotech

Professional

Occupation: Teknik Destek

• Send private message

Değerlerine ve üzerine giydiğin itemlere bağlı meslek itemi yapma imkanın varsa öyle bir dene en son çare olarak 47 olunca tekrar denersin günlük görevlerlede level almak uğraştırır seni.
.

5

Wednesday, July 23rd 2014, 7:59am

Stun yeseler çok güzel olacakta şuan onları anca Hisleri Bastırma'nın gelişim aşamalarından gelen kitlemesi ile durdurabiliyorum o da yetmiyor. Mistik için bayağa sıkıntı bir görevmiş. Başka görevde yok görev buldan sadece o görevi buluyor. Goblinbol'da inanılmaz sabriyim. Level almama 40K exp kaldı...

Vallaha mesleklerden hiç anlamıyom ki :P Simyacılıkla uraştım biraz o da boşver yani :D Ama öğrensem iyi olur meslek.

Müzayededen bir sürü iksir aldım. Yani şuan tek atmak için yaptığım şeyleri kısaca özetliyim:

Astral Güç Aurası III + Şans Ekstratı + Canlılık Ekstratı + Büyük Öfke İksiri.+ 222-111 taş + Tüm itemler mavi + 2 tane mor.

Buna rağmen:
Denge Kaybı + Psişik Yaralama atsam bile %10 canları falan kalıyor.
Zaten Denge Kaybı konsantrasyon gerektiriyor her elime geçtiğimde atamıyorum bayağa zor oldu yani. Level atlamama 55K kaldı.

Cun Tapınağı yapayım dedim exp gelmiyor moblardan. Uygun bir zindan yok. Bir tek "İblisler Şehri" yaparak level kasabilirim. O da ha deyince yapılan bir yer değil.

Yani "sanırım" tek çare: Günlük Görevler.

(Günlük Görevler bitince başka karaktere geçerim yapacak birşey yok :P)

6

Wednesday, July 23rd 2014, 8:48am

Tamamdır, arkadaştan istedim bana birkaç item söyledi o itemleri aldım ve sıradaki denememde sadece manadan dolayı kaybettim. Şimdide müzayededen kendime mana potu aldım. 6000 mana basabileceğim kendime. Zaten azami 8000 mana olabiliyor. Ona rağmen 30 saniye kalmıştı artık yapabilirim "sanırım."

7

Wednesday, July 23rd 2014, 9:02am

ÇiLeK

Intermediate

Occupation: Gamer

• Send private message

Öfke iksiri kullanma. Hasarında artış sağlamaz moblara karşı. Öfkeyle işin yok şu an. Meleke kullan bence.

8

Wednesday, July 23rd 2014, 9:37am

Peki manamı arttıracak bir item önerebilir misin? Güçlü Büyük Güç İksiri kullanıyorum 2703 Mana basıyor ama yetmiyor o mana. Daha yüksek mana sağlayacak bir item biliyor musun?

9

Wednesday, July 23rd 2014, 10:24am

ÇiLeK

Intermediate

Occupation: Gamer

• Send private message

Çift ellik kullanabildiğin bir silah tercih edebilirsin. Max mana miktarını belirleyen statı sadece silah verir ve çift ellik silahlarda tek elliklere göre daha fazladır.
Buffları alabilirsen bir de diğer oyunculardan rica edip, rahat edersin.
  • +%30 mana - Mühür : Büyücü, mistik, ozan
  • Mana yenileme hızı - Doğa gücü, Ağır antreman : Pagan, Okçu, Ozan
Ben de yaklaşık 2.5 sene önce aynı zorluğu yaşamıştım.
Şans yerine de meleke esansı kullanabilirsin aslında. Kritikten daha çok iş görebilir. Ejder itemlerinin zaten olmadığını varsayarsak şanstan pek faydalanamazsın.
Meleke vahşet veren itemleri giymeye çalış.

10

Thursday, July 24th 2014, 8:38am

grupta mistik bir arkadaşın sana mana konusunda yardım edebilir, birde her kaçırdığının peşinden gitme 10 du galiba 10 tane kaçırma hakkın vardı, baktın gidiyor bir tanenin peşinden gidene kadar bırak onun arkasındakileri durdurmaya uğraş

11

Thursday, July 24th 2014, 9:53am

hdofficial

Trainee

• Send private message

bende aynı görevi reenkarne ozanımla yapamıyorum :D 666 taşlarım var ekstarkt falanda alıyom itemler mor derici itemi 47 levelim , meretler bi türlü bitmiyor tek yemeleri imkansız , heralde bug olsa gerek mersiye' işlemiyor bu yaratıklara :D:D

12

Thursday, July 24th 2014, 10:00am

WasLey

Intermediate

• Send private message

Bende reende yapamadım o görevi skillerin dolum süresi pek fazla alan skilleride yok görev kaldı öyle.

13

Thursday, July 24th 2014, 11:49am

zaten reenle yapıosanız mutlaka yumurtayı kapatın kapatmadan yetişmez hiç bişeyi

14

Thursday, July 24th 2014, 12:04pm

az goblin yapın lwl kasın yaratıklardan 1-2lwl üstün olun rahat yapılır...

15

Thursday, July 24th 2014, 1:13pm

bende aynı görevi reenkarne ozanımla yapamıyorum :D 666 taşlarım var ekstarkt falanda alıyom itemler mor derici itemi 47 levelim , meretler bi türlü bitmiyor tek yemeleri imkansız , heralde bug olsa gerek mersiye' işlemiyor bu yaratıklara :D:D
Bug galiba, benim 6 stun skillim var sadece 2si işliyor :P

16

Friday, July 25th 2014, 9:22am

Olmayacak bu görev ya. Sanki bana inat her yerde mistik kaynar, son 3 gündür ne Dünya Gözün'de ne de bizim birlikte mistik yok. Ben görevi yapamayım diye bıraktılar galiba. :cursing: