Oyun topluluğu
Merhabalar. Oyuna daha bugün başladım 13. seviye civarıyım. Neyse hikayeme geleyim serverın global olduğunu bildiğim için genel olarak iletişim kurabilmek için hep ingilizce kullandım görevleri solo yaptım felan. Bir göreve geldim black lord diye sanırım adı buydu grup görevi. Neyse biraz dolandım baktım seviyemde kimseyi bulamadım solo denedim tabi öldüm. Baktım yaratığın olduğu yerin yanında arena tarzı bir yer var. Bazı oyunlarda yüksek seviyeler yaratığı kesince saymıyor felan ya önce bi sorayım dedim felan baktım kimseden ses yok. Neyse yaratığın adını yazıp yardıma ihtiyacım olduğunu söyledim bir kaç kere. Nihayetinde biri parti attı ancak olay tamda burada başladı. Götürdüler beni yaratığın yanına saldırmamı istediler neyse saldırdım dedim tek atacak herhalde felan. Yaratığı çektikten sonra gülüşmeler hakaretler türkçe tabi bıraktılar beni öyle neyse son anda vuruş yaptılarda görevi tamamlayabildim. Gelelim konunun özüne biraz forumu okudum ırkçı söylemler felan varmış Türklere karşı. Soruyorum size acaba NEDEN? İngilizce konuştu diye bir oyuncuya bu şekilde davranırsan ırkçıda olurlar söverlerde herşey olur. Sen iyi olki sanada iyi olsunlar. Oyunculardan ricam lütfen Türk/Yabancı ayrımı yapmayın biri sizden yardım istiyorsa ve sizin kolaylıkla yapabileceğiniz birşeyse yapın gitsin. İyilik yapan iyilik bulur. İyi oyunlar.
This post has been edited 1 times, last edit by "user_2290537" (Jul 24th 2014, 10:46pm)