You are not logged in.

Dear visitor, welcome to Allods Online Forum. If this is your first visit here, please read the Help. It explains in detail how this page works. To use all features of this page, you should consider registering. Please use the registration form, to register here or read more information about the registration process. If you are already registered, please login here.

1

Sunday, August 3rd 2014, 1:19pm

Waaagh

Beginner

• "Waaagh" started this thread

• Send private message

Resimde gördüğünüz bu şahısın oyundaki tek amacı milleti "trollemek"

Başlıkta belirttiğim gibi sürekli aptallık yapan, kendi kalesine gol atan, arenalarda düelloları bozan, karakteri beş para etmezin teki Aftereffect.

Goblinbolda aynı takıma düştük bununla, 4 - 0 rakibi çok rahat bir şekilde yenerken birden kendi kalesine gol ve rakibe pas atmaya başladı ve 5 - 10 gibi bir skorla yenildik boşu boşuna. Ben bu gereksiz insanı desteğe şikayet etsem bu yine ortalıkta dolanacak bunun adam akıllı bir cezası yok mu?

https://www.youtube.com/watch?v=JXCLtD5batc

2

Sunday, August 3rd 2014, 5:18pm

WasLey

Intermediate

• Send private message

Sizde aftereffect bizdede Edit: diye bi gereksiz adam takımında türk gördümü kendi kalesine gol atamayacagı için rakibe pas atıyor, destegen bişey yapacagını sanmıyorum bunlar için böyle yerlere girmeme gibi bi ceza getirilse iyi olur.

This post has been edited 2 times, last edit by "Discotech" (Aug 3rd 2014, 5:41pm)

3

Sunday, August 3rd 2014, 5:43pm

Discotech

Professional

Occupation: Teknik Destek

• Send private message

Sizde aftereffect bizdede (Edit:) diye bi gereksiz adam takımında türk gördümü kendi kalesine gol atamayacagı için rakibe pas atıyor, destegen bişey yapacagını sanmıyorum bunlar için böyle yerlere girmeme gibi bi ceza getirilse iyi olur.
Tartışırken kırıcı olmamaya dikkat edelim oyuncuların ismini yazarak lütfen.
.

4

Sunday, August 3rd 2014, 5:52pm

Waaagh

Beginner

• "Waaagh" started this thread

• Send private message

Sizde aftereffect bizdede (Edit:) diye bi gereksiz adam takımında türk gördümü kendi kalesine gol atamayacagı için rakibe pas atıyor, destegen bişey yapacagını sanmıyorum bunlar için böyle yerlere girmeme gibi bi ceza getirilse iyi olur.
Tartışırken kırıcı olmamaya dikkat edelim oyuncuların ismini yazarak lütfen.
Bu tür kişilerin yaptıkları yanına mı kalıyor? Bu tür eylemler için herhangi bir ceza var mı? Bunlar hakkında bilgi verebilr misiniz?
https://www.youtube.com/watch?v=JXCLtD5batc

5

Sunday, August 3rd 2014, 6:27pm

Discotech

Professional

Occupation: Teknik Destek

• Send private message

Goblinbol takım oyunudur, kendi takımını sistem kurduğundan dolayı takım içine goblinbolu iyi bilen oyuncular ve ilk defa giren oyuncular olabilir ayrıca,kendi takımına ihanet eden oyuncular oyun içi ikili diyaloglardan birbirini sevmeyen oyuncular tabiki gelebilir.
Goblinbolda herkez istenilen performansı veremeyebilir. Goblinbolu tıklarken bu tür durumları göz önünde bulundurmak gerekir.
İyi Oyunlar.
.

6

Thursday, August 14th 2014, 12:58pm

Waaagh katılıyorum devamlı aile bireylerine küfür ediyor ve trollüyor maçı bir çok kez başıma geldi bence bi ceza sistemi getirilmeli.
İmparatorluk:Fuquwjna

------------------------------8) :thumbsup: :P ------------------------------

7

Thursday, August 14th 2014, 2:17pm

MonaRoza

Beginner

• Send private message

Oyun içerisinde her türlü küfür ve hakaret yasaktır. Karşılaştığınız bu tür durumları destek sisteminde belirtildiği şekilde yönetime iletiniz.
Kurallara uygun şekilde yapmış olduğunuz bildirimler, mümkün olan en kısa sürede değerlendirilerek gereği yapılacaktır.

İyi oyunlar.