You are not logged in.

1

Monday, August 4th 2014, 9:07pm

Refaktör sorunu

2 haftadır resmen boşa ada cıkıyorum 4 kristallik zımbırtıyıda alıp %100 ihtimale cıkarıyorum ama banamısın demiyor 36 astral kutudan 11 item aldım bu nasıl %100 ihtimal gözümün nurları

2

Monday, August 4th 2014, 9:14pm

Discotech

Professional

Occupation: Teknik Destek

• Send private message

Merhaba
Sanırım 11 adet item size yarıyan itemler, %100 vb oranlar ganimet fazla alma oranıdır sadece. Bu oran sizin itemlerin çıkacağı anlamına gelmiyor malesef tamamen şansa bağlı, doğru anlamışımdır ve anlatmışımdır umarım.
Sormak istiyorum 36 astral kutudan çıkan itemlerin toplamımı 11 item acaba?
.

This post has been edited 1 times, last edit by "Discotech" (Aug 4th 2014, 10:32pm)

3

Monday, August 4th 2014, 9:35pm

hayır 36 kutudan benim itemimin geliştiricisi 11 adet düştü fakat acıklamada mutlu tesadüf parcası ile refaktör isabet oranını %100 e cıkarabilirsiniz diyor bende %100 yapıyorum .isabet oranı diğer itemlerin arasından itemimin geliştiricisini tutturma (isabet ettirme) manasına gelir sizin dediğiniz gibi bir durum olsaydı yani item düşme oranı olsaydı ortada kutulardan item düşmeme olasılığı ortaya cıkmaz mıydı ? kaldı ki refaktörsüz bile kutudan item cıkıyor hertürlü ,yanılıyorsam düzeltin.tamamen acıklama ile bir çelişki var

4

Monday, August 4th 2014, 10:26pm

Discotech

Professional

Occupation: Teknik Destek

• Send private message

İtem düşme oranı derken katlama oranından bahsettim kutuyu refraktörsüz açarsanız size kutudan az item veriyor, refraktör sadece alınacak olan ganimeti katlıyor hatta orayı düzelteyim sizin için.
.

5

Saturday, August 23rd 2014, 11:17am

karchay

Trainee

• Send private message

şu bahsedilen kutuları ben bi göremedim ya astrale çıkınca saksağanı kapatmammı gerekiyor yoksa? refraktor nerde nasıl kullanılıcak yada diğer astral konularını güzel bi şekilde anlatan hiç bir konu yok.

6

Saturday, August 23rd 2014, 11:43am

Eğer çok düşük sektöre çıkıyorsan sandık değil direkt item atar.
Righteous in Wrath

7

Monday, August 25th 2014, 1:35am

karchay

Trainee

• Send private message

2. sektörde 1. adaya gidiyorum sanırım dediğiniz gibi. teşekkür ederim cevap için.