Vous n’êtes pas connecté.

1

03. 09. 2014, 15:20

MuskeTeR

Débutant

• "MuskeTeR" started this thread

Travail: işletmeci

• Envoyer un message privé

hesap calınma

slm ben cok ama cok güvendiğim bir arkadasıma hesabımı verdim oynasın diye oda mailini değiştirmiş ticket attım daha cevap gelmedi bi makale okumusdum bu bilişim suuçlarına karsı 7yıl hapis varmıs ben şimdi emniyeti arasam dilekçe versem çarım geri gelirmi?

edit:çarın şifresini ben verdim hesabım hacklenmedi ve o çalan kişinin bnm şifreyi verdiğime dair ss si yok?
ne yapabilirim?

2

03. 09. 2014, 15:24

Discotech

Professionnel

Travail: Teknik Destek

Oyun kurallarında zaten gerekli açıklama yazıyor yinede hatırlatmak istiyorum, Ayrıca destek sistemimize gerekli bilgilerini ve açıklamayı yaptıysan gerekli inceleme yapılır, ticketi atmışsın cevap gelir mutlaka yardımcı olacaklardır bu konuda.
Oyun Kuralları.
Hesap paylaşımından doğan riskler tamamen oyuncuya aittir ve söz konusu hesabın süresiz olarak engellenmesine sebep olabilir. Hesap paylaşımından dolayı kaybolan nesneler geri getirilmemektedir.
.

3

03. 09. 2014, 15:26

MuskeTeR

Débutant

hmm anladım yani ben emniyetede haber versem adalet bakanlığı vs'yede dilekçe yazsam hesabımı geri alamam öylemi?
ama o çalan kişinin şifremi verdiğimde ss almadığına %5000 eminim

4

03. 09. 2014, 15:29

Discotech

Professionnel

Travail: Teknik Destek

Oyun kuralları belli şifre paylaşımından doğan problemlerde sorumluluk oyuncuya aittir dava konusunda birşey diyemicem, gerekli inceleme yapılır ticketin cevabını beklemen lazım.
.

5

03. 09. 2014, 15:30

MuskeTeR

Débutant

peki anladım

Discussions similaires

Used tags

.