You are not logged in.

1

Wednesday, September 17th 2014, 3:23pm

Bu sorun nedir? Neden kaynaklanır? Nasıl düzetebilirm?

Arkadaşlar bilgisayarıma format attım oyunu tekrara yükledim iyi hoş güzel my.com Game den indirildi oyna butonu çıktı oyna butonuna tıklıyorum kısa bir işlemci bütünlüğü kontrolünde bazı hatalara rastlandı Bütün bir işlemci kontrolü ve onarım gerçekleşek diyor tamam diyorum Mevcut işlemci kontrol ediliyor diyor kontrol bitiyor tekrar (my.com) üzerinden oyna butonuna basıyorum yine aynı hata bunu nasıl düzeltebilirm.

2

Wednesday, September 17th 2014, 3:34pm

Discotech

Professional

Occupation: Teknik Destek

• Send private message

Oyunun kurulu olduğu klasöre girerek,Bin dosyasını açıp Launcher ile giriş yapmayı deneyin lütfen.
.

3

Saturday, September 20th 2014, 5:36pm

Launcher üzerinden giriş sayfasını açabiliyorum bütünlük kontrolü güncel olup olmadığı denetleniyor vs ama hasarlı sürüm tespiti yapılıyor ve

Mods/­UITextureConvertEditor.exe

57 344

hasarlı

bin/­CrashSender1402.exe

944 128

hasarlı
olarak gösteriyor tamir ediyorum onarım başarılı diyor üye girişi yapmayı deniyorum yine aynı şekilde hata algılanıyor ve yine aynı dosyalar hasarlı durumda gözüküyor

4

Saturday, September 20th 2014, 5:47pm

Discotech

Professional

Occupation: Teknik Destek

• Send private message

Hatayı sürekli onarmaya çalıştığın halde onarmıyorsa bunun tek çözümü oyunu tamamen kaldırıp tekrar yüklemek daha uygun olacaktır. Sıradan bir çözüm olsada bu sorunla bir daha karşılaşmaman için bu şart.
İyi Forumlar.
.

5

Saturday, September 20th 2014, 6:14pm

teşekkürler bunu birkaç gündür deniyorum sanırım oyunu bu hata uyarısının düzelmemesi üzerine iki kere kaldırıp tekrar yükledim ama sorun da bir düzelme olmadı

6

Sunday, September 21st 2014, 3:07pm

öncelikle bilgisayarını iyi bir antivirus programı ile temizle daha sonra windows security kur ve cc cleaner veya combofix le son bir tarama yap oyunu yukle once my.com dan gir daha sonra launcher dan dene eger ki halen sorunla karsılasıyo isen teknık destek almak icin bir ticket yolla veya tanıdıgın bir bilgisayar programcısına goturup bilgisayarına bir baktır

bazı virusler ve hatalar format atılsa dahi gecmemektedir bu yuzden bilgisayarciarin attigi formatlar genelde bizim bildigimizin disinda biraz farklı olur

7

Tuesday, September 23rd 2014, 4:56pm

Kalioras

Trainee

• Send private message

Sorunun neden kaynakladıgını bılıyorum. xp veya vıstadan yada baska bı surume gecıldıgı anda eskı Allods Dosyalarını D ve C klasorlerınde ıse oradakı eksık dosyalar butunluk denetımınde gecemeyebılıyor. Bunun ıcın allods u butun pcde kaldırmak ve tekrar yuklemek gerekıyor. aynı sorun bendede vardı ben bu sekılde cozmusdum.